023 7 600 600 info@nieuwgroenendaal.nl

1 november 1991 – 31 oktober 2016
Na 25 jaar neem ik afscheid van Nieuw GROENENDAAL om het tweede deel van mijn carrière te gaan besteden aan het verder ontwikkelen van de fysiotherapie in Nederland en het verbeteren van de positie van de fysiotherapeut in brede zin. Ik treed in dienst als adviseur van het KNGF, de beroepsvereniging voor fysiotherapeuten.

In het najaar van 1991 kwam ik in contact met Emile Hagens. Ik trad bij hem in dienst als  fysiotherapeut in zijn praktijk aan de Lorentzkade in Haarlem. Al snel werd ik door hem gevraagd de ontwikkeling van het “Konditiecentrum GROENENDAAL” (in het zaaltje bij het zwembad waar nu balletstudio Jolein gevestigd is) ter hand te nemen. Op 12 februari 1992 behandelde ik mijn eerste patiënt, de (wilde) vestiging van de praktijk – zonder enig ziekenfonds contract – was een feit. Aan het einde van de zomer van 1992 heeft Hans zijn baan in Amsterdam opgezegd en begon onze samenwerking.

In het najaar van 1993 hebben we de toenmalige ‘sportschool’ van Emile overgenomen en samengevoegd met de praktijk. Met elkaar en vele collegae hebben we dat bedrijf ontwikkeld tot wat nu Nieuw GROENENDAAL is. Het leuke is dat heel veel van u deze hele periode tot en met de dag van vandaag hebben meegemaakt en als super trouwe leden aan ons verbonden zijn gebleven.

Nu is het voor mij tijd een nieuwe koers te gaan varen. Ik hoop van harte dat Nieuw GROENENDAAL nog vele jaren u van dienst mag zijn. Gewoon om lekker te sporten of u te helpen weer opnieuw in beweging te komen. Het team gaat nu verder onder leiding van Hans. Net als Marcel zal ik vanaf nu als aandeelhouder vanaf de zijlijn alle ontwikkelingen blijven volgen.

Bedankt dat u al die jaren als lid of als patiënt (soms afwisselend, soms als beide) Nieuw GROENENDAAL trouw bent gebleven. Ik wens u en uw geliefden alle goeds.

Met vriendelijke groet,
Roy Jansen | roy.jansen@nieuwgroenendaal.nl | 06 53383587