023 7 600 600 info@nieuwgroenendaal.nl

Wij hebben specialisten in huis die gespecialiseerd zijn in het behandelen van mensen met  chronische pijn. Mensen ervaren door deze klachten allerlei beperkingen in hun dagelijks leven, waardoor zij minder goed functioneren zowel in hun sociale omgeving als in hun werk.

Het soort programma is afhankelijk van uw aandoening. De inhoud van het programma wordt voor u op maat gemaakt rekening houdend met de ernst van de klachten en beperkingen. De programma’s richten zich op het optimaal benutten van uw mogelijkheden en capaciteiten. Een volledige en blijvende terugkeer in een actief en werkzaam leven is hierdoor vaak goed mogelijk. Alle programma’s kenmerken zich door een “multifactoriële” benadering, een actieve aanpak en een meetbaar resultaat. Inmiddels hebben de programma’s hun effectiviteit ruim bewezen. Deze behandel trajecten worden vergoed vanuit de basisverzekering.

Voor wie?

Deze programma’s zijn bedoeld voor mensen met chronische klachten zoals;

Reuma, Morbus Bechterew, chronische artritis, reactieve artritis, klachten t.g.v. osteoporose, etc.

En voor mensen met onbegrepen klachten (SOLK) zoals; Whiplashsyndroom, rsi/cans, fibromyalgie, chronische rug- en nekklachten, etc.