023 7 600 600 info@nieuwgroenendaal.nl

Zondag 02 april a.s. stappen we op de spinningbike om sponsorgeld in te zamelen voor Team Gijs. Team Gijs bestaat uit ruim 30 vrienden en familieleden van Gijs de Vries uit Heemstede, zelf Parkinson patiënt.

In september fietst Team Gijs mee met Bike4Parkinson, de Boogies Extreme Toertocht van Michael Boogerd met als motto: ‘Fiets Parkinson de wereld uit!’ Het doel is, naast de sportieve prestatie, zoveel mogelijk geld inzamelen voor onderzoek op het gebied van Parkinson.

De Spinningmarathon is van 12.30 tot 15.30 uur. Deelname kost Euro 12,50 per uur en dit bedrag gaat in zijn geheel naar de sponsorpot. De inschrijflijsten zijn inmiddels vol maar je kunt nog een plekje op de reservelijst bemachtigen. Informeer bij de receptie

Met de verkoop van wijn wil team Gijs extra sponsorgeld ophalen. Samen met Brantjes wijnimport uit Heemstede is een aantal wijnen geselecteerd voor de sponsoractie. Wil je bijdragen aan de sponsor actie? Dan kun je een of meer dozen wijn bestellen (per doos 6 flessen, zelf samen te stellen naar keuze). Voor meer informatie kun je contact opnemen met carla.de.boer@xs4all.nl. Op 2 april is er ook een stand waar je de wijnen kunt bestellen. De wijn wordt in Heemstede en omgeving thuis bezorgd.