023 7 600 600 info@nieuwgroenendaal.nl

Het blijkt voor veel sporters lastig om langdurig gemotiveerd te blijven en daarmee hun doelen te bereiken. Hier zijn 5 handige tips die je kunnen helpen je trainingsprogramma vol te blijven houden en wel dat resultaat te halen dat je graag wilt.

Tip 1. Plan de eerste 3 maanden alle workouts in je agenda!

Het plannen van de trainingen vergroot de kans op een langdurig actief bezoek aan Nieuw GROENENDAAL en dus op het behalen van je doelen!

Tip 2. Bespreek je valkuilen met een coach!

Het in kaart brengen van belemmeringen om je doel te bereiken helpt direct om deze te vermijden. Onze coaches in de fitness staan voor je klaar om je te motiveren, stimuleren en te coachen.

Tip 3. Bedenk (zelf) oplossingen voor deze valkuilen!

Bedenk eens welke hulp je kunt inschakelen om succesvol je doel te bereiken. Het nadenken over je valkuilen en oplossingen bedenken is ook een grote succes factor.

Tip 4. Zorg dat je progressie boekt in je trainingen!

Vooruitgang en resultaten, hoe klein ook, zorgen altijd voor een stimulans om door te gaan. Bespreek de gebieden waarin je vooruitgang wil boeken met je coach, noteer ze en check ze regelmatig. Je kunt bijvoorbeeld regelmatig je lichaamssamenstelling, conditie en kracht laten meten in de fitness.

Tip 5. Doel bereikt? Stel dan een nieuw doel!

Gefeliciteerd! Een nieuw doel bedenken, hoe gaaf is dat! Het helpt je bovendien om lekker door te gaan met bewegen.