023 7 600 600 info@nieuwgroenendaal.nl

Ben je bezig met afslanken? Er zijn trainingsmethodes om net wat sneller vet te verbranden. Trainen met een hoge intensiteit zorgt voor een lang nabrand effect. Intensieve lessen zijn bijvoorbeeld de Fatburning les op dinsdag om 18.00 uur en de GRIT lessen.

FatBurning

Een extra zware BodyShape les gericht op vetverbranding. Tijdens deze les train je met gewichten en een step om de intensiteit en vetverbranding te verhogen. De pasjes zijn voor iedereen goed te volgen. Wil jij die extra december kilo’s eraf sporten? Kom dan op dinsdagavond 18.00 uur fanatiek meedoen met Cynthia. Een klein uurtje vlammen direct uit je werk.

GRIT

GRIT Cardio is een high-impact cardio workout. Deze training is ontwikkeld om vet te verbranden en in no-time je atletische capaciteit te vergroten. Deze explosieve 25-minuten training combineert high impact oefeningen zoals squats, push ups, burpees en sprongvormen. GRIT geeft je, onder leiding van een goed getrainde coach, de uitdaging en de intensiteit die je nodig hebt om je training een boost te geven en je de resultaten te geven die je graag wilt! Maandag 20.00 uur, woensdag 18.00 uur, zondag 10.30 uur