023 7 600 600 info@nieuwgroenendaal.nl

Ons lid Roy Steenbergen organiseert samen met zijn dochter Fleur op 11 en 12 maart de ‘ 30 uur van Ree’ . Een 30 uur durende spinning marathon in etalage van Verfhandel Ree. Lees hier het verhaal van Roy en hoe je mee kan doen.

Op vrijdag 11 maart en zaterdag 12 maart gaat het gebeuren “de dertig uur van Ree” in Heemstede. Van vrijdagochtend 10.00 af maar liefst dertig uur lang fietsen (dus ook de hele nacht) tot zaterdagmiddag 16.00 om meer onderzoek naar kanker mogelijk te maken. Doe je mee?

Ons lid Roy Steenbergen gaat, samen met zijn dochter Fleur Steenbergen (15), en duizenden andere Nederlanders, op 2 juni voor de derde keer de Alpe d’Huez beklimmen en is daarnaast teamcaptain van team “Alphen d’HuZes 5”.

Tijdens de “dertig uur van Ree” zullen er ook nog diverse activiteiten plaatsvinden zoals op vrijdagavond een workshop sushi maken én eten en een geweldige bingoavond onder leiding van Jasper de Zwart van Verfhandel Ree.

Op zaterdagochtend 12 maart kan je genieten van een heerlijk vroeg ontbijt. Ook kan je deelnemen aan een yogales of je heerlijk laten masseren tijdens een stoelmassage. Verder zijn er deze twee dagen een aantal activiteiten voor kinderen.

Schrijf je nu in om, met een donatie van € 7,50, je een half uur in te zetten om, samen met Roy, Fleur en vele anderen, nog meer onderzoek naar kanker mogelijk te maken. En natuurlijk mag en kan je ook langer meefietsen als je dat wilt en langskomen om de deelnemers aan te moedigen.

Via de onderstaande link is inschrijven mogelijk om deel te nemen aan het fietsen: http://www.alphendhuzes.nl/bestel/fiets-mee

Voor de workshop sushi maken én eten, de bingoavond, het ontbijt, de yogales of de stoelmassage schrijf je hier in: http://www.alphendhuzes.nl/bestel

Het evenement zal plaatsvinden bij Verfhandel Ree, Binnenweg 89, 2101 JE Heemstede.

Heb je vragen bel dan even met Roy Steenbergen op 06-53582818 of stuur een e-mail naar roysteenbergen@gmail.com.

Roy kan je ook alles vertellen over de mogelijkheden om, met een éénmalige donatie, donateur te worden met vermelding van je eigen naam of bedrijfsnaam op de teamkleding die men in Frankrijk zal dragen.

Dit kan al vanaf € 30,- voor particulieren en vanaf € 50,- voor bedrijven.

Roy en Fleur steunen met dit geweldige initiatief kan ook door een donatie te doen via de actiepagina’s die speciaal voor dit doel zijn gemaakt: http://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/roysteenbergen http://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/fleursophiesteenbergen