023 7 600 600 info@nieuwgroenendaal.nl

Ontgiften, afslanken, meer energie, beter slapen, mooie stralende huid, betere hormoonbalans, reset van je lichaam, er weer stralend uitzien in je zomeroutfit. Zijn dit zaken die jij heel graag wilt? Dan is nu je kans. Wij organiseren samen met Annemarie van der Zwan van SOEPL een detox week.

Interesse? 

Een Detoxkuur kan je een snelle energieboost geven. Je helpen om er stralend uit te zien in die jurk – of in dat pak. Of om je lichaam te resetten en met een schone lei te beginnen. Met deze 7-daagse detox mag je ook nog blijven eten! Het pakket bevat door ons geselecteerde sappen, gezondheid shots, detox yoga, massage en algenpakking, begeleidende informatie en een maaltijdplan voor de hele week.

Voor wie?

Perfect voor mensen die een goede start willen maken naar een gezondere leefstijl. Dit patroon kun je ook ná deze kuur blijven volgen. Dus op naar een strakker, fitter en gezonder lichaam.

Hoe werkt een detox?

Het doel van een detox is om je nieren, darmen en vooral de lever te ondersteunen. De lever is ons grootste ontgiftingsorgaan die elke dag blootgesteld wordt aan gifstoffen; stress, stoffen in voeding, cosmetica, uitlaatgassen, schoonmaakmiddelen, etc.

Je lever kan dit soms niet bijhouden. En dan kun je je vermoeid voelen, lusteloos en knorrig. Ook hormonale problemen, niet kunnen afvallen, een slechte huid en spijsverteringsklachten kunnen gevolgen zijn.

Tijdens een detox ontlast je de lever en voedt je haar met de juiste voedingstoffen zodat deze optimaal kan functioneren bij het opruimen van afvalstoffen. Wij hebben het makkelijk voor je gemaakt door een kant-en-klaar pakket voor je samen te stellen.

Hoe bereid je je voor?

In de week voordat je begint met je detox bouw je alvast af met eten dat belastend is voor je lever – en spijsverteringsstelsel.

7 dagen van te voren: afbouwen met frisdrank, gebak, zoutjes, banket, frituur, alcohol, cafeïne, pakjes en zakjes

5 dagen van te voren: afbouwen met koffie, rood vlees, witmeelproducten, zoetigheid (ook kunstmatige zoetstoffen)

3 dagen van te voren: stoppen met tarwebrood, koeienzuivel, pasta

Inhoud van het pakket

Frecious slowjuices (21x)

Health shots (14x)

7-daags maaltijdplan + begeleidende e-mails

Je ontvangt een volledig uitgebalanceerd weekmenu. Het staat ook vol met inspiratie voor wat je na je detoxweek kunt eten. Op die manier kun je zo lang mogelijk profiteren van het effect!

Hoe ziet het programma er uit?

Zondag 17 april: informatie workshop voor deelnemers, 13:00 u tot 14:00 uur incl. detox lunch

Maandag 18 april: starten met 7 dagen voeding afbouwen

Zondag 24 april: 12:30 -13.30 uur detox-Yoga les

Maandag 25 april: start detox kuur

1 x 30 min. detox – Massage en 1 x 30 min. algenpakking. Een afspraak kan ingeboekt worden op maandag middag avond, woensdag middag avond of vrijdag middag avond in mijn agenda via de receptie week 16 & 17

Zondag 1 mei van 12:30 – 13:30 uur detox – Yoga les met hierna afsluit smoothy en korte evaluatie

Voordelen van detox op een rij

• Een detox kan je een snelle energieboost geven.
• Je helpen er weer stralend uit te zien in die jurk- of in dat pak.
• Om je lichaam te resetten en met een schone lei te beginnen.
• Met de 7-daagse detox mag je blijven eten.
• Geen rommelende darmen meer.
• Beter slapen en uitgerust opstaan.
• Een mooie stralende huid.
• Betere hormoon balans.
• Afslanken

Wat kost het?

Het tarief voor het deze fantastische detox week is maar €299,- euro. Leden van Nieuw Groenendaal krijgen 10% korting. De betaling geschiedt vooraf.

Inschrijven

Dit kan bij de receptie van Nieuw Groenendaal. Wees er snel bij want er kunnen maar 15 mensen mee doen. Vol = Vol