Fitness voor ouderen

Nieuw GROENENDAAL wil een plaats bieden waar iedereen, ook ouderen, in eigen tempo en op eigen niveau aan gezondheid en wellness kan werken. Wat je doel ook is, wij willen dat je je thuis voelt zodat je in een ongedwongen en prettige sfeer je doelstellingen kunt bereiken. Wij bieden ook groepslessen voor ouderen aan met instructeur.

Waarom Nieuw GROENENDAAL?

  • Pluspraktijk
  • Specialistisch personeel
  • Groepslessen voor ouderen

"Enthousiaste en behulpzame medewerkers, vakbekwaam en een ontzettend gezellige en informele sfeer. Medewerkers bieden motivatie en geven een realistisch en gericht advies! Buiten reguliere programma's veel leuke activiteiten."

Kirsten - Haarlem

De kracht van krachttraining bij ouderen

Neem contact op met onze trainers om een passend krachttrainingsschema voor u te maken

Spiermassaverlies bij ouderen kan goed bestreden worden met langdurige krachttraining. Toediening van extra eiwitten heeft daarop geen aanvullend effect als men via de voeding al voldoende eiwitten binnenkrijgt. Dat blijkt uit een studie van UM-onderzoekers Lex Verdijk, Luc van Loon en collega’s. De studie is uitgevoerd bij een groep van 26 gezonde mannen tussen de 65 en 85 jaar. Zij volgden een intensief trainingsprogramma gedurende 12 weken.

Heeft u vragen over krachttraining neemt u dan contact op met onze trainers om een passend krachttrainingsschema voor u te maken.

Geïnteresseerd maar nog niet overtuigd?

Laat ons contact met je opnemen

Laat ons vrijblijvend contact met je opnemen voor meer informatie. Vul de onderstaande velden in en wij bellen of mailen je binnen 24 uur!


U kunt ons ook telefonisch bereiken op 023 7 600 600 voor meer informatie of een afspraak.

Informatie aanvragen


persoonsgegevens


contactgegevens

Alle velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

Informatie aanvraag voor:


Telefonisch contact opnemen?

Tel: 023 7600 600

Gratis proeftraining?


persoonsgegevens


contactgegevens

Alle velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

Tijdens dit advies beantwoordt onze fysiotherapeut uw eerste vragen rondom uw klachten en adviseert hij de juiste behandelmethode.