023 7 600 600 info@nieuwgroenendaal.nl

Al jaren komt Natasja Koeckhoven onder begeleiding van een fysiotherapeut trainen bij Nieuw Groenendaal om haar algehele conditie zo goed mogelijk te houden. Met een spierziekte (de ziekte van Pompe) is het dagelijks leven niet vanzelfsprekend en kosten veel ogenschijnlijk simpele handelingen veel energie. Een hulphond kan haar helpen bij dit soort taken, maar het opleiden kost veel geld, namelijk €20.900,-. Om Natasja te ondersteunen in de financiering van “een studiebeurs voor een hulphond” wordt een huiskamerconcert georganiseerd.

Kom jij meegenieten van een feestelijke avond onder het genot van een hapje en een drankje? Schrijf je dan nu in bij de balie om aanwezig te zijn bij het concert van Deksels op zaterdag 4 februari 2017 van 20.00-22.00! De zaal gaat open om 19.30 en kaarten kosten €25,- per stuk, inclusief hapje en drankje. De opbrengst komt volledig ten goede aan de opleiding van de hulphond.

Altijd al benieuwd geweest naar de muzikale talenten van onze manueel therapeut Henkjan Heming? Dan is het nu je kans om op zaterdag 4 februari 2017 te genieten van een huiskamerconcert van de band Deksels in jouw eigen vertrouwde sportschool!

Wil je meer informatie? Mail dan naar willemenbianca@gmail.com.