023 7 600 600 info@nieuwgroenendaal.nl

Kerst en oudejaarsavond staan voor de deur. Het is natuurlijk heel verleidelijk om juist in deze tijd je conditie te laten voor wat het is. Het sporten wordt al snel een goed voornemen. Jammer want bewegen kan ook gezellig zijn en onderdeel van de feestdagen.

Hardlopen

Sta iets eerder op en bedenk hoe heerlijk het kan zijn om op een mooie frisse dag te gaan hardlopen in de bossen. Samen met je geliefde, je zoon, je dochter, of met het hele gezin.

Wandelen

Heerlijk om tijdens de feestdagen een frisse winterneus te halen. Je bent even weg van alle beslommeringen thuis en je doet nieuwe energie op. Dit is juist het leukste aan kerst: muts op, sjaal om, handschoenen aan en wandelen maar. Heerlijk, zo’n uurtje samen met familie of vrienden herinneringen ophalen in de buitenlucht. En als je dan thuiskomt, is het tijd om je op te warmen bij het genot van een warme kop chocolademelk.

Thuis oefeningen

Met onze MyWellness app voor op je telefoon kun je elke dag een circuit aan oefeningen doen van een kwartiertje. Ideaal om fit en lenig te blijven. Vraag je trainer om een programma en uitleg.

Dansen

Rond de feestdagen zijn er genoeg gelegenheden waarbij je een dansje op de dansvloer kunt wagen. Ga ervoor, het liefst zo vroeg mogelijk. Je valt er niet alleen van af, het is ook nog eens een goede manier om hapjes en drankjes over te slaan.

Schaatsen

Het is niet alleen leuk, je gebruikt ook nog eens al je spieren. De schaatsbaan in Haarlem is in de buurt en gezellig. Er is niets zo romantisch als samen met je partner gaan schaatsen. En voor de kids gaat er niks boven ijspret. Dus bind je schaatsen onder! Geen schaatsen? Je kunt ze bij de schaatsbaan huren.

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een gezond actief nieuw jaar!