023 7 600 600 info@nieuwgroenendaal.nl

Nieuw GROENENDAAL organiseert samen met HEMA Heemstede de cycling 6 daagse. Van maandag 15 t/m zaterdag 20 december zullen twee sporters op de cycling bikes, in de etalage van HEMA Heemstede, van opening tot sluit, continue in beweging zijn voor 3FM Serious Request 2014. Met deze actie willen wij graag zoveel mogelijk aandacht en geld inzamelen voor dit goede doel. Op zaterdag 20 december sluiten wij deze actie af met een buiten spinningles* van 15.00-16.00 uur.

3FM vraagt met Serious Request 2014 aandacht voor vrouwen en meisjes, die tijdens oorlog en conflicten slachtoffer worden van seksueel geweld. Met de actie wordt zoveel mogelijk geld ingezameld om het Rode Kruis te steunen om deze stille ramp te bestrijden.

Je kunt je inschrijven bij de receptie van Nieuw GROENENDAAL of via het formulier voor 1 of meerdere uren per dag en voor de spinningles op zaterdag 20 december.  Zet je zelf in de etalage en steun hiermee dit goede doel. KOM IN ACTIE! Zodra je je hebt ingeschreven ontvang je een sponsorformulier om zoveel mogelijk geld in te zamelen bij familie kennissen en of bedrijven! Donaties kun je op de dag zelf in leveren bij de HEMA!

Wil je meer informatie of mee doen meld je dan aan bij de receptie van Nieuw GROENENDAAL, of via info@nieuwgroenendaal.nl of  bel023-5280806.

* onder voorbehoud van het weer en aantal inschrijvingen.