023 7 600 600 info@nieuwgroenendaal.nl

In de vorige nieuwsbrief werd het benefietconcert voor Natasja Koeckhoven aangekondigd. Een concert ten behoeve van de studiebeurs van haar hond. We vragen opnieuw je aandacht voor dit concert, want het is al op 4 februari!

Natasja komt namelijk al jaren bij Nieuw Groenendaal om haar algehele conditie zo goed mogelijk te houden. Alles wat voor gezonde mensen vanzelfsprekend is, is voor haar niet het geval. Een hulphond kan haar ondersteunen met deze dagelijkse bezigheden, maar de opleiding kost veel geld (€20.900, -). Om haar te ondersteunen in de financiering dit benefietconcert!

Manueel therapeut Henkjan Heming zal, samen met zijn band Deksels, optreden in Nieuw Groenendaal. Een huiskamerconcert, ontzettend knus en gezellig! Onder het genot van een hapje en een drankje kun je samen met je partner, familie of vrienden, komen genieten van deze fijne avond.

Wil je ook komen? Schrijf je dan nu in bij de balie om aanwezig te zijn bij het concert van Deksels op zaterdag 4 februari 2017 van 20.00-22.00! De zaal gaat open om 19.30 en kaarten kosten €25, – per stuk, inclusief hapje en drankje. De opbrengst komt volledig ten goede aan de opleiding van de hulphond.

Wil je wel doneren maar heb je geen behoefte aan het concert? Dat kan natuurlijk ook! Ga naar https://onepercentclub.com/en/projects/studiebeurs-voor-een-hulphond en doneer voor een dag, een weekend, een week of een ander bedrag.

Komen jullie ook?