023 7 600 600 info@nieuwgroenendaal.nl

Naast de afdelingen Fysiotherapie en Sport heeft Nieuw Groenendaal een derde gespecialiseerde afdeling Arbeid & Gezondheid.
Deze afdeling heeft twee disciplines

Bedrijfsfysiotherapie en Arbeidsfysiotherapie.

De arbeidsfysiotherapeut onderzoekt en behandelt mensen 1 op 1 met arbeidsgerelateerde klachten, waaronder rsi en burn-out, maar ook rug, nek en schouderklachten die werk gerelateerd zijn.

De bedrijfsfysiotherapeut pakt de oorzaken aan van arbeidsgerelateerde klachten op organisatieniveau. De bedrijfsfysiotherapeut onderzoekt de onderneming, de werkzaamheden en neemt leefstijl en preventie mee in het totaalplaatje van het inzetbaarheidsbeleid. De bedrijfsfysiotherapeut kan de kans op verzuim berekenen en werkt nauw samen met de bedrijfsarts en HRM-professionals om de werknemers gezond, vitaal, productief en duurzaam inzetbaar te houden.

De diensten die wij aanbieden zijn:

• Werkplekonderzoek
• Re-integratie programma’s
• Preventieve programma’s
• Voorlichting en training
• Preventief Medische Onderzoeken
• Bedrijfsfysiotherapie in company

Op het gebied van Bedrijfsfysiotherapie en Arbeidsfysiotherapie werkt Nieuw Groenendaal nauw samen met TIGRA Gezondheidsmanagement (www.tigra.nl) en OCA (www.oca.nl).

Wilt u een advies op maat of meer informatie? Neem dan contact op met onze adviseurs Arbeid & Gezondheid, Roy Jansen of Evelien Kremer op tel. 023 – 528 0806 of via e-mail roy.jansen@nieuwgroenendaal.nl of evelien.kremer@nieuwgroenendaal.nl