023 7 600 600 info@nieuwgroenendaal.nl

Heeft u regelmatig last van een pijnlijke nek, schouders en bovenrug als gevolg van uw houding. Dan is onze nieuwe groepsles Critical Alignment wat voor u. Op dinsdagen om 13.30 uur traint u onder de bezielende leiding van Judith aan uw houding en soepelheid. lees meer

Tijdens ons leven krijgen wij te maken met veel invloeden die een impact kunnen hebben op onze houding. Dit heeft fysieke en soms mentale gevolgen. Met Critical Alignment verbetert uw houding en flexibiliteit.

We beginnen allemaal rechtop en iedereen eindigt aan het einde van zijn leven voorovergebogen. Als het skelet transformeert veroorzaakt dat spanning in spieren rondom het skelet. Veel mensen herkennen dit in pijnlijke schouders, boven rug en een stijve nek.

Van deze klachten word je niet vrolijk van en dat klopt want het beïnvloedt uw gevoelsleven. Maar we hebben goed nieuws voor u! Met Critical Alignment kunt u zelf veel spanningen oplossen.

Voor wie is het bedoelt?

Voor iedereen die zichzelf herkent in de hierboven geschetste situatie.

Wat is het?

U leert te ontspannen op de strip of liever u gaat leren spierspanning los te laten. Na verloop van tijd zult u merken dat de spieren aan de bovenrug minder gespannen zijn en als dat gebeurd word u skelet uitgenodigd een andere stand aan te nemen. Waardoor uw houding verbetert en uw wervelkolom weer gezond wordt. Dit zal u weer meer energie geven!