023 7 600 600 info@nieuwgroenendaal.nl

Wil je sneller afslanken dan is HIIT training iets voor jou. HIIT staat voor high intensitiy interval training. GRIT van Les Mills is zo’n training. Deze training is ontwikkeld om vet te verbranden en in no-time je atletische capaciteit te vergroten.

Deze explosieve 25-minuten training combineert high impact body weight oefeningen zonder gebruik van materialen. GRIT je, onder leiding van een goed getrainde coach, de uitdaging en de intensiteit die je nodig hebt om je training een boost te geven. Het zal je de resultaten geven die je graag wilt!

Voordelen van GRIT

1. GRIT maximaliseert je calorieverbranding tijdens de workout en zelfs uren na de workout blijf je extra calorieën verbranden

2. GRIT vergroot in no-time je atletische capaciteit

3. GRIT is wetenschappelijk bewezen dat het snelle resultaten oplevert

4. GRIT is kort maar krachtig

GRIT wordt iedere drie maanden vernieuwd met een nieuwe choreografie op de meest recente, krachtige en inspirerende muziek. Les Mills GRIT Cardio is ontwikkeld als aanvulling op je trainingsschema. Het een of twee keer per week volgen van een Les Mills GRIT Cardio zal geweldige resultaten opleveren. Dit is een zeer uitdagende les geschikt voor iedereen die zijn of haar fitheid echt naar een hoger niveau wil tillen.

Al onze programma’s zijn ontworpen rond vier pijlers: geavanceerde bewegingen, gecertificeerde coach training, veiligheid en wetenschap. Je kunt er altijd op vertrouwen dat de work out zorgvuldig getest is op veiligheid en resultaten.