023 7 600 600 info@nieuwgroenendaal.nl

Mijn naam is Jacqueline en ik heb drie maanden lang de afslankcampagne gevolgd bij Nieuw GROENENDAAL. Ik ben superblij met het resultaat!

Drie maanden geleden was ik het zat om met een negatief zelfbeeld geconfronteerd te worden voor de spiegel. Na wat wikken en wegen heb ik de knoop doorgehakt om de campagne te starten. Door een fijne coach en ander sportschool personeel, een prettige omgeving om in te sporten en veel steun vanuit het thuisfront, zijn alle knoppen omgegaan en heb ik vanaf week 1 al resultaat geboekt. Natuurlijk heb ik hier wel wat voor moeten inleveren, maar ook veel moois voor terug gekregen! Ik ben energieker dan ooit en kan nu zelfs zeggen dat ik echt met plezier sport!

Hoe ben ik tot deze resultaten gekomen? Ik sport drie tot vier keer in de week en doe daarnaast nog aan hardlopen. Ook kies ik bewust om meer te bewegen, bijvoorbeeld door de fiets eens te pakken i.p.v. de auto. Ik probeer zo koolhydraatarm mogelijk te eten en snoep met mate. Alles draait om een goede balans en tot nu toe gaat mij dit erg goed af.

En nu natuurlijk de belangrijkste vraag; wat zijn de resultaten? Toen ik met de campagne begon woog ik 73 kilogram, had ik een vetpercentage van 39,6% en een BMI van 25,49. Nu na bijna 3 maanden weeg ik 67 kilogram, is mijn vetpercentage 29% en mijn BMI 23,5.

Ik ben nog niet helemaal tevreden en ga zeker door op deze nieuwe weg die ik ben ingeslagen. Ik kan de afslankcampagne iedereen aanbevelen! Ingrid en Niels, bedankt voor jullie hulp!

Ingrid, leefstijlcoach van Jacqueline, laat weten dat ze super trots is op wat Jacqueline heeft bereikt.

Interesse in ons afslankprogramma. Neem dan contact op met ingrid.wijnhoven@nieuwgroenendaal.nl