023 7 600 600 info@nieuwgroenendaal.nl

Sinds het begin van dit jaar bieden wij een afslankprogramma aan van 3 maanden. Hierbij staan beweging, voeding, digitale monitoring en leefstijl coaching centraal. Lees hier het inspirerende verhaal van Pieternel die haar leefstijl succesvol heeft aangepast.

Ik ben Pieternel, 19 jaar, en ben in december 2015 begonnen met het afslankprogramma van Nieuw Groenendaal. Ik woog toen 91,5 kg en was heel erg ontevreden met mijn lichaam. Het was in het begin erg lastig voor mij om in een compleet ander ritme te komen; niet meer snoepen, veel sporten en ‘s avonds vooral groente eten. Vooral omdat ik rond de feestdagen begon was dit erg ingewikkeld. Hier werd ik echter wel goed in begeleid, waardoor ik ondanks de feestdagen circa 1 kg per week verloor. Ook vond ik het ingewikkeld om genoeg te bewegen, maar het feit dat ik elke week op de weegschaal zou staan, motiveerde mij enorm.

Ik heb er voor gekozen om dit programma 26 weken in plaats van 13 weken te volgen, omdat ik naar mijn mening nog niet dicht genoeg bij mijn streefgewicht zat. Dit was vooral omdat ik minimaal 16,5 kg wilde afvallen, en dat niet binnen een relatief korte tijd kan. Ik kom steeds dichter bij mijn streefgewicht, en sport nu 6 keer in de week. Door het afslankprogramma is mijn leefstijl compleet 180 graden omgedraaid, en daarom ben ik er erg over te spreken. In plaats van snoep en chocola, ben ik nu verslaafd aan sporten! Ik ben ongelofelijk blij dat ik eraan ben begonnen (en heb volgehouden!) want ik zit veel beter in mijn vel en ik kom steeds dichter bij mijn streefgewicht.

Haar leefstijlcoach Ingrid is supertrots op Pieternel!