023 7 600 600 info@nieuwgroenendaal.nl

Recentelijk heb ik, Fons Langemeier (60), een chronisch pijnprogramma gevolgd bij Nieuw Groenendaal. Daar ben ik begeleid door psychologe Christel Deen, fysiotherapeute Jeanette van der Mey en Eva de Jong. In mei 2013 werd er bij mij Hodgkin kanker in de nek geconstateerd, er volgende twee operaties, chemotherapie en bestraling. Februari 2014 ben ik geopereerd aan longkanker. Ik wil mijn complimenten uit spreken over de deskundige en vriendelijke wijze waarop de drie dames mij helpen geholpen met het inzetten van mijn herstel. De informatie die ik aan de 1 gaf was beschikbaar voor de anderen.

Naast Christel Deen die tijdens gesprekken mij weer geestelijk wat beter op de rit heeft gekregen en Jeanette van der Mey is zeker Eva de Jong voor mij heel belangrijk geweest. Een 27 jarige fysiotherapeute die zo vrolijk, enthousiast en begaan is met haar werk en mij als patiënt, de wijze waarop zij mij waar nodig positief coachte, complimenten gaf en of “bestraffend” toesprak kwam bij binnen als gemeend en heb dan ook als prettig en waardevol ervaren. Met alle drie heb ik gedurende de 3 maanden een speciale band gekregen. Al met al mag u er trots op zijn dat deze drie dames deel uitmaken van uw organisatie.

Nieuw Groenendaal heeft een gespecialiseerd team voor de behandeling van chronische pijnklachten zoals o.a. Whiplash, Fybromyalgie, Reuma, rugklachten en overige chronische klachten die langer dan 3 maanden aanhouden . De chronische pijn programma’s hebben een multidisciplinaire aanpak waarbij de fysiotherapeut, psycholoog, arbeidstrainer en revalidatie arts nauw samenwerken. Wilt u meer informatie dan kunt u contact opnemen met Maaike Verstraten via maaike.verstraten@nieuwgroenendaal of 023 5280806