023 7 600 600 info@nieuwgroenendaal.nl

De volgende vriend van Nieuw GROENENDAAL die wij aan je willen voor stellen is horeca gelegenheid Broodje Bram. Zij nemen ook deel in de verjaardagskaartactie. Broodje Bram is al meer dan 25 jaar een begrip op de Binnenweg in Heemstede en omstreken. Lees meer

Broodje Bram is al 25 jaar een begrip in Heemstede en omgeving. Elke dag van de week kun je terecht voor heerlijke koffie en thee. En vooral om te genieten van een lekker fris ontbijt of een goede lunch. Voor ontbijt en lunch heeft u brede keuze uit verschillende luxe, verse, knapperige broodjes. Tevens kunt u bij Broodje Bram ook prima avondeten.

Kwaliteit, verse producten en de wensen van onze klanten staan bij Broodje Bram hoog in het vaandel. Daarom gebruiken wij uitsluitend dagelijks vers geleverde producten van de groenteboer, vishandel en keurslager en bakken wij meerdere keren op een dag onze luxe broodjes af.

Wij bezorgen ook graag uw bestelling bij u thuis of op het werk. Het leveren van een lunch of een compleet buffet voor een vergadering, feest of andere bijeenkomst valt ook onder onze diensten.

Speciaal voor iedereen die begonnen is met de goede voornemens heeft Broodje Bram in januari een fruitige actie: een bakje vers fruit en een verse jus d’orange voor maar €3,50!

Liever niet de deur uit? Broodje Bram levert ook graag bij u thuis. Meer informatie? Kijk dan even op www.broodje-bram.nl.