023 7 600 600 info@nieuwgroenendaal.nl

Bij Nieuw GROENENDAAL staan wij voor het professioneel trainen van onze leden om hun doelstellingen te realiseren. Maar wat verstaan wij eigenlijk onder training? Training is een middel om doelstellingen van sporters te behalen. Om doelstellingen te behalen moet de sporter trainingsprikkels krijgen. Deze zorgen voor een aanpassing in het lichaam, waardoor het lichaam zich (na herstel) verbetert.

Training is het planmatig en systematisch toedienen van in omvang en intensiteit toenemende belasting met de bedoeling het prestatievermogen te laten stijgen. Wat je dus nodig hebt om je doel te bereiken is en plan en een systeem.

Individuele benadering

Wij vinden het belangrijk dat elke sporter individueel benaderd wordt. Elke sporter heeft een verschillende beginsituatie. Deze beginsituatie wordt o.a. bepaald door; de fysieke gesteldheid, de sportachtergrond, de medische achtergrond, de doelstellingen en beweegvoorkeuren. Een professionele trainer is daarbij goud waard voor je. Ben je op zoek naar een persoonlijk trainingsschema om echt effectief en doelgericht te kunnen trainen? Maak dan een afspraak bij één van onze fitness trainers.