023 7 600 600 info@nieuwgroenendaal.nl

Profilos is een begeleidingssysteem waarbij je op basis van jouw gedragsprofiel, een op maat gemaakt bewegingsprogramma krijgt. Hierbij wordt rekening gehouden met jouw bewegingsvoorkeuren en oefenvormen die het beste bij jou passen.

Profilos zorgt ervoor dat jij je training anders kunt ervaren. Of je nu individueel of binnen een groep wilt trainen, dankzij de opzet van het programma krijg je vanaf nu datgene wat het beste bij jou past. En wat jou het langst motiveert.

Hoe werkt Profilos?

Heel eenvoudig. Met behulp van een vragenlijst die je thuis online invult, wordt een analyse gemaakt van jouw beweegvoorkeurenl. Op basis van dit profiel weet de instructeur hoe hij/zij jou het beste kan begeleiden en in welke frequentie.

Als dank voor het invullen, ontvang je na het invullen feedback over jouw kwaliteiten en valkuilen. Met enkele tips die je kunt toepassen bij het sporten, in het dagelijks leven of op het werk. Heb je interesse in deze vorm van begeleiding vraag dan je fitness instructeur om je een vragenlijst te e-mailen.