023 7 600 600 info@nieuwgroenendaal.nl

Op 21 april hoorden wij dat wij de deuren per 29 april nog niet voor jullie mogen openen. Wij hadden daar eigenlijk wel een beetje op gerekend en hadden alle voorbereidingen getroffen om jullie weer op een veilige en verantwoorde wijze te kunnen laten sporten bij ons. Wij vinden het erg jammer dat dat nog niet kan!

Wij rekenen er nu op dat we per 20 mei wel weer open mogen, zij het in aangepaste vorm. Wij zijn er tegen die tijd helemaal klaar voor. Intussen zitten we niet stil. Het pand wordt opgeknapt waar nodig, er worden dagelijks nieuwe online trainingen voor jullie opgenomen die je via Facebook of YouTube kunt volgen, wij hebben live Zoom-lessen, jullie krijgen op verzoek persoonlijke thuistrainingsschema’s via de MyWellness-app en jullie kunnen gebruik maken van de voedings- en trainingsadviezen van Rutger. Op die manier proberen we zoveel mogelijk voor jullie te kunnen betekenen in deze moeilijke tijd.  

We zijn heel blij en dankbaar dat de meesten van jullie de contributie de afgelopen periode gewoon hebben betaald. Dat stelt ons in staat om de doorlopende vaste kosten en salarissen van de medewerkers te blijven betalen en ook nog wat kleine investeringen te doen in verbeteringen van de sportschool. De overheidssteun helpt ons helaas nauwelijks gezien de aanvullende voorwaarden die daaraan gesteld zijn.

Ook voor de komende maand zijn wij genoodzaakt weer een beroep te doen op jullie loyaliteit. Wij hopen dat je in staat en bereid bent om ons te blijven steunen, waartoe minister Koolmees ons allen ook heeft opgeroepen: Blijf de lokale ondernemers steunen zolang dat mogelijk is! Zodat wij hopelijk binnenkort onze deuren weer kunnen openen. Misschien zelfs wel eerder dan 20 mei!

Daarvoor willen wij je hetzelfde voorstel doen als voor de afgelopen maand, waarbij wij begrijpen dat niet iedereen dezelfde mogelijkheden heeft. Hieronder zie je de verschillende opties nog eens uitgelegd.

  1. Ik begrijp de situatie en waardeer jullie online dienstverlening, wil jullie blijven steunen, om straks weer in mijn vertrouwde omgeving te kunnen komen sporten als dat weer mag. Daarom laat ik mijn abonnement gewoon doorlopen.
  2. Ik begrijp de situatie en waardeer jullie online dienstverlening, wil jullie wel blijven steunen, maar wil gebruikmaken van een compensatieregeling. Deze bestaat eruit dat je 25% korting krijgt op het abonnementsgeld voor de maand mei.
  3. Ik begrijp de situatie en waardeer jullie online dienstverlening, maar geef er de voorkeur aan om de schade te delen en ga akkoord met een halvering van het abonnementsgeld met ingang van 1 mei.

Als je geen keuze aangeeft blijft het abonnement staan op de status van dit moment. 

Als je wel een keuze wilt maken, doe dit dat voor 5 mei aanstaande door een email te sturen  naar info@nieuwgroenendaal.nl.  

Het zijn voor iedereen onzekere tijden, maar we hebben er alle vertrouwen in dat we het zo samen gaan redden. We verheugen ons erop je snel weer te zien.

Veel dank bij voorbaat en blijf vooral gezond! 

Team Nieuw Groenendaal