Yoga

Power Yoga is een krachtige en dynamische vorm van Yoga. Yogahoudingen volgen elkaar op in vloeiende bewegingen. Je vergroot je uithoudingsvermogen en zult merken dat je lichaam bij regelmatige beoefening sterker en flexibeler wordt. Deze (krachtige) workout wordt gegeven door Judith op maandagavond om 19.00 uur.

Waarom Yoga?

  • Alternatieve workout
  • Dynamische lessen
  • Les in groepsverband

"Enthousiaste en behulpzame medewerkers, vakbekwaam en een ontzettend gezellige en informele sfeer. Medewerkers bieden motivatie en geven een realistisch en gericht advies! Buiten reguliere programma's veel leuke activiteiten."

Kirsten - Haarlem

Uitleg Power Yoga

In Power Yoga worden fysieke houdingen direct na elkaar uitgevoerd en ondersteund door ademtechniek

In Power Yoga worden fysieke houdingen direct na elkaar uitgevoerd en ondersteund door ademtechniek. De houdingen samen vormen als het ware een serie, waarbij de houdingen niet vast staan. Per les kan de serie verschillen. De serie vormt een dynamisch geheel en heeft veel weg van een workout. Door je aandacht te focussen met behulp van je adem op de beweging en het ervaren van je lichaam, ontstaat een vergelijkbaar effect als bij hardlopers. In de serie worden achtereenvolgens staande, zittende en liggende houdingen uitgeoefend.

Geïnteresseerd maar nog niet overtuigd?

Laat ons contact met je opnemen

Laat ons vrijblijvend contact met je opnemen voor meer informatie. Vul de onderstaande velden in en wij bellen of mailen je binnen 24 uur!


U kunt ons ook telefonisch bereiken op 023 7 600 600 voor meer informatie of een afspraak.

Informatie aanvragen


persoonsgegevens


contactgegevens

Alle velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

Informatie aanvraag voor:


Telefonisch contact opnemen?

Tel: 023 7600 600

Vraag gratis proefles aan


persoonsgegevens


contactgegevens

Alle velden gemarkeerd met * zijn verplicht.