023 7 600 600 info@nieuwgroenendaal.nl

Vanaf 20 juli komt Rosalyn Allart ons team versterken als diëtiste. Wij zijn erg verheugd met haar komst. Diëtiek is een waardevolle aanvulling op onze bestaande diensten. Lees hier meer over Rosalyn en wat zij voor je kan betekenen.

Mijn naam is Rosalyn Allart, ik ben 26 jaar en woon in Heemstede. Ik ben diëtiste geworden omdat gezondheid en de relatie met voeding mij ontzettend interesseren. Daarnaast kan je met voeding heel veel gezondheidsproblemen en klachten verbeteren of zelfs oplossen, waarbij ik mensen graag wil helpen.

Wat kan ik voor je betekenen?

Een diëtist is iemand die gespecialiseerd is op het gebied van voeding en de invloeden van voeding op het lichaam. Omdat ieder mens uniek is wordt een persoonlijk advies gemaakt. In het intakegesprek wordt besproken wat de persoonlijke omstandigheden, wensen en mogelijkheden zijn op het gebied van voeding. Er wordt gekeken naar de huidige voedingsinname, waarna samen doelen worden gemaakt en waarbij passende dieetadviezen worden gegeven. In de vervolgconsulten wordt je begeleidt om deze adviezen en doelen in de leefstijl te integreren en eigen te maken.

Je kan voor verschillende gezondheidsklachten bij mij terecht, denk hierbij aan: vermoeidheidsklachten, overgewicht/obesitas, ondergewicht, COPD, hart- en vaatziekten, Diabetes mellitus (suikerziekte), voeding voor/na maagverkleinende operaties, spijsverteringsproblemen, voedselovergevoeligheid, artrose en diverse andere (chronische) klachten.

Vergoeding

De diëtist wordt in 2017 gedeeltelijk vergoed vanuit de basisverzekering bij alle zorgverzekeraars. Er geldt een vergoeding voor de eerste drie behandeluren per kalenderjaar. Bij volwassenen geldt er een eigen risico, kinderen onder de 18 jaar betalen geen eigen risico. In sommige gevallen geldt voor mensen die gebruik maken van de ketenzorg geen eigen risico.

In sommige gevallen kan zonder verwijzing gebruik worden gemaakt van dieetadvies. De voorwaarde hierbij is dat in de polisvoorwaarde van de (aanvullende) zorgverzekering staat dat directe toelating zonder verwijzing volledig wordt vergoed. Sommige zorgverzekeraars staan directe toelating niet toe, dan is een verwijsbrief van de huisarts nodig.

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag? Neem dan contact met mij op! Stuur een mailtje naar: info@dietistenpraktijkallart.nl of bel naar telefoonnummer: 06-26250691.

Tarieven

Intakegesprek (60 minuten + 30 minuten uitwerktijd) €80, –

Vervolgconsult (20 minuten + 10 minuten uitwerktijd) €30, –