023 7 600 600 info@nieuwgroenendaal.nl

Hierbij stelt onze nieuwe aanwinst op het gebied van aerobics en steps zich aan je voor. Hoi, mijn naam is Aggie Märtens, Zuid-Limburgse van origine maar nu alweer 4 jaar woonachtig in Zandvoort. Ik werk al 21 jaar bij Holland Casino (croupier), geef sportlessen, heb thuis een kleine B&B en maak chocolade lekkernijen op bestelling. 

Na wel eens lesjes te hebben vervangen bij Nieuw Groenendaal geef ik vanaf september een vast uurtje. Op woensdagochtend geef ik Aerodance en vanaf december ook de vrijdagochtend Steps les bij. Ik ben al 20 jaar werkzaam in de fitnessbranche en door vele verhuizingen heb ik op verschillende plaatsen met veel plezier les gegeven. Mijn lesjes zijn pittig, dynamisch, met veel enthousiasme en plezier. Hard werken met een zachte.

Op de woensdag ochtend zijn ze al aardig gewend aan mijn accentje en dat gaat op vrijdag ook vast goed komen. Ik heb heel erg veel zin om jullie te ontmoeten en er samen gezellige lessen van te maken. Hopelijk tot snel op de woensdag, vrijdag of allebei.