023 7 600 600 info@nieuwgroenendaal.nl

In deze persoonlijke rubriek stelt een collega zich aan je voor. Niet alleen op het gebied van zijn of haar specialismes maar ook op een wat meer persoonlijker vlak. Zo leer je de mens achter de professional kennen. In deze aflevering lees je meer over veelzijdig talent Evelien Kremer.

  • Wat is jouw functie binnen Nieuw Groenendaal?

Als zelfstandig arbeidsfysiotherapeut werk ik samen met werknemers, zodat ze na een ziekteperiode fit, met plezier en met vol vertrouwen hun werkzaamheden weer kunnen oppakken.

Nieuw Groenendaal is aangesloten bij het landelijk netwerk TIGRA. 

  • Wat is jouw expertise in je vak?

Mijn expertise is het fysiek en gedragsmatig begeleiden van mensen zodat ze weer sterk genoeg zijn om te kunnen re-integreren. 

  • Wat is jouw drijfveer/ waarom heb je voor dit vak gekozen?

Ik hou van mensen, de verhalen die ze meenemen en ik hou van de natuur. Mensen raken door omstandigheden minder fit en lopen vast. Kijken waarom iemand vastloopt en de knoop samen een beetje ontrafelen is een mooi, menselijk en interessant proces. Een stukje meelopen in iemands leven en dan weer loslaten zodra het vertrouwen in het lijf weer terug is om zelf verder te kunnen lopen, vind ik het mooiste wat er is. Mijn trainingen zijn zo veel mogelijk in de natuur. De trainingen worden langzaam opgebouwd totdat je je fysiek weer sterk genoeg voelt om zelf weer verder te kunnen.

  • Hoe lang werk je bij Nieuw Groenendaal?

Ik ben na mijn stage (2008) bij Nieuw Groenendaal gebleven en als fysiotherapeut werkzaam geweest tot 2016. Daarna kreeg ik de kans om als zelfstandig Arbeidsfysiotherapeut vanuit Nieuw Groenendaal voor TIGRA te werken. 

  • Wat doe je in het weekend/ wat zijn je hobbies?

Ik heb naast mijn werkzaamheden bij Nieuw Groenendaal nog een bootcampclub PuurFIT. Ik geef bootcamptrainingen en personal training in de duinen. Ik hou van het buitenleven en ik vind het dan zelf ook het leukst om in de natuur te sporten en mezelf daarin doelen te stellen. Vandaar dat ik af en toe een 1/8 triathlon of als ik echt gek wil doen een ¼ doe. Op Ameland heb ik dat toen gedaan. Dat was echt een fantastische ervaring. Ik was kapot en mega voldaan.

  • Wat is jouw favoriete sport?

Afwisseling in sporten vind ik vooral leuk. Hardlopen, MTB-en en bokszak training vind ik lekkere manieren om mezelf uit te dagen en lekker stuk te gaan.

  • Vertel iets verrassends over jezelf

Ik kan hele lekkere appeltaarten maken!!