023 7 600 600 info@nieuwgroenendaal.nl

Waar het normaliter een drukte van jewelste is bij ons, heerst er nu een vreemde stilte. Wij missen jullie, ons werk, de gezelligheid, het goede gesprek en niet te vergeten de onvolprezen koffie van Nieuw Groenendaal. Ondertussen zijn wij hard bezig om alles helemaal in orde te brengen voor het moment dat wij de deuren weer mogen openen. Om jullie met veel plezier en inzet te trainen, te coachen en klachten te behandelen.

Wij zijn druk bezig met allerlei activiteiten.  Muren worden geverfd, vloeren worden hersteld, gras wordt gemaaid, de fitnessapparatuur wordt onderhouden, persoonlijke thuis trainingsprogramma’s worden gemaakt en gemaild, voedingsadviezen worden gegeven, we zijn ons YouTube kanaal gestart met een variatie aan leuke trainingen, we geven groepslessen via Zoom en Facebook. Onze fysio’s geven telefonische en videoconsulten en oefeningen op afstand, patiënten met acute of toenemende klachten worden geholpen bij ons met de fysiotherapeut in volledig beschermende outfits. En we zijn plannen aan het maken om veilig weer open te gaan rekening houdend met de 1,5 meter samenleving.

Wij hopen dat iedereen nog gezond is en blijft. Wij zijn nu dicht maar hopelijk kunnen wij over niet al te lange tijd weer open om jullie te ontvangen. Wij kunnen niet wachten en hebben er veel zin in om jullie weer te ontmoeten. Blijf gezond! Team Nieuw Groenendaal.