Je bent hier: Home Fysiotherapie / Specialisaties / game ready

Game Ready Heemstede

Nieuw GROENENDAAL is de sportfysiotherapie praktijk van Heemstede. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring met het behandelen van sportblessures. Ons Game Ready apparaat is een fantastische methode om acute blessures te behandelen en het herstelproces te bevorderen.

Wat is Game Ready?

Snel herstellen, of het nu gaat om een topatleet of een doorsnee actief persoon, niemand zit te wachten op een langdurig herstel van spier-, pees- en botletsel. RICE (Rest, Ice, Compression and Elevation) is een bewezen methode voor revalidatie en behandeling. Game Ready biedt regelbare koudetherapie en cyclische compressie in één gebruiksvriendelijk systeem. Zo zijn twee gecompliceerde methodes eenvoudig toe te passen. Game Ready is een krachtig hulpmiddel voor herstel en behandeling van weefselblessures en postoperatieve zorg.

Wat zijn de voordelen van Game Ready?

Het is bewezen dat koudetherapie pijn, spierkrampen, weefselschade en zwellingen vermindert. Het is bewezen dat compressie zwellingen beperkt, oedeemvorming controleert en het genezingsproces versnelt. Daarbij is bewezen dat cyclische compressie in een klinische omgeving effectiever is dan statische compressie. De cyclische compressie zorgt ervoor dat de bandage zich aanpast aan de contouren van het lichaam voor betere koudetherapie.

Interesse?

Vul hieronder het formulier in en wij nemen contact met u op!

Meer informatie over Game Ready

Partners

Wij zijn o.a. aangesloten bij: