023 7 600 600 info@nieuwgroenendaal.nl

Tijdens een spinningles kun je wel 700 calorieën verbranden. Dit is één van de voordelen van spinning. Spinning of indoor cycling is simpel, effectief en voor iedereen. Je bepaalt zelf de weerstand van je fiets. Het maakt hierdoor niet uit of je oud, jong, beginnend of gevorderd bent.

Spinning is de groepsles waarbij je rijdt op het ritme van inspirerende en opzwepende muziek. Tijdens deze indoor cycling workout wordt je begeleid door een gecertificeerde instructeur.

Spinning is een conditionele training waarmee je hart en longen versterkt. Een sterk gezond hart vormt de basis van een gezond lijf en een gezonde geest. Je uithoudingsvermogen en zuurstofopname zullen toenemen. Je stofwisseling krijgt een boost. Ook de buikspieren trainen indirect mee. Door mee te bewegen heen en weer op het ritme van de muziek en door de licht gebogen positie tijdens het spinnen, werken deze spieren ook mee.

Spinning is een groepsles maar Iedereen traint op zijn eigen weerstand om beter en fitter te worden. Tijdens een spinningles zal je ervaren hoe snel de tijd vliegt. Door de constante uitdagingen, je medespinners  en positieve coaching is de les zo om.

Ervaren is geloven, dus doe een keer mee en overtuig jezelf. Je kunt iedere les instromen. Je vindt alle lestijden in ons lesrooster. Wil je eerst individueel spinning uitproberen in de fitness? Vraag dan je fitness instructeur om uitleg en het goed afstellen van je bike.