023 7 600 600 info@nieuwgroenendaal.nl

Uiteraard kijken wij ook naar de nabije toekomst en zijn wij plannen aan het maken voor de verdere opening van ons centrum. Hoe de ontwikkeling van het coronavirus verloopt en de inzichten van nieuwe onderzoeken zullen voor ons hierbij de leidraad zijn.

Er is momenteel veel onderzoek naar de uitstoot van aerosolen tijdens sporten, beweging en zingen. Het lijkt nu zo te zijn dat de kans op besmetting door deze kleine druppeltjes zeer gering is. Dit zal voor ons de mogelijkheden voor het verder openen van ons centrum vergroten.

Dit zal betekenen dat per 16 augustus een deel van de groepslessen weer naar binnen zal verhuizen. Yoga, Pilates, BodyShape, XCore, BodyPump en EasyFit zullen binnen worden gegeven. Spinning, bootcamp, nordic walking, fietstraining en sportief wandelen blijven buiten. De spinninglessen worden gegeven in de tent aan de achterkant. De aanvullingen en wijzigingen zullen worden aangegeven op het nieuwe groepslesrooster. Houd onze website daarvoor in de gaten.

De 1,5 meter afstand zal een belangrijke regel blijven wat betekent dat wij met kleinere groepen dan voorheen kunnen sporten. Het maximaal aantal deelnemers per les zal zo rond de 12 liggen. Dit kan per les verschillen.

Voor alle lessen blijft gelden dat je een plek moet reserveren via de Sportivity app. Je kunt je zelf nu ook op de wachtlijst plaatsen als een les vol zit. Je krijgt dan een melding via email om als nog te reserveren als iemand heeft geannuleerd. Omdat het aantal plaatsen per les kleiner wordt dan voorheen, rekenen wij op jullie medewerking bij het op tijd annuleren van je les zodat iemand anders kan mee doen.

De kleedkamer en douches blijven in augustus nog gesloten. Als alles de komende weken goed verloopt, openen we de kleedkamer en douches vanaf 1 september. Wat hierbij voor ons een grote uitdaging zal worden is de routing van alle sporters die komen en die gaan. De groepslessen zullen dan ook asynchroon met de fitness tijdvakken worden gepland. Wij willen ervoor zorgen dat alles vloeiend verloopt en er geen te grote groepen ontstaan waarbij de 1,5 meter niet kan worden gewaarborgd.

De koffiecorner blijft helaas nog gesloten, omdat we daar de 1,5 meter afstand niet kunnen waarborgen.