Massage Heemstede

Bij Nieuw Groenendaal kun je ook een heerlijke ontspanningsmassage krijgen of juist een stevige deep tissue massage wij werken samen met Annemarie van der Zwan. Annemarie van der Zwan heeft een Holistische visie en geeft massages met het hele mens als uitgangspunt. Tijdens de massages wordt er gebruik gemaakt van verschillende massage technieken en behandel methodes zoals vanuit de klassieke massage, oosterse massage, sport massage, triggerpoint massage en de heilzame werking van de Dorn-methode.

Annemarie van der Zwan is in 2008 begonnen met het aanbieden van massages binnen Nieuw Groenendaal in Heemstede, waar zij ook werkzaam is als groepsles instructeur. Inmiddels heeft zij zich op het gebied van massage & therapie ontwikkeld en is er een mooie samenwerking tot stand gekomen met de fysiotherapeuten binnen Nieuw Groenendaal.

Annemarie geeft haar massages zoals dat hoort. Met een lage drempel, gewoon in een behandelkamer binnen Nieuw Groenendaal fitness|training & fysiotherapie. Zij doet dat met aandacht, luisterend naar jouw lichaam.

Een 30 minuten massage kost € 30,00 : geschikt, als je bijvoorbeeld alleen je nek en schouders wilt laten masseren.

Een 60 minuten massage kost € 55,00: geschikt als je een volledige massage wilt ontvangen.

info@fitfeelsgoodtrainer.nl

Je bent van harte welkom!

Meer informatie over massages

GROEPSLESSEN VANAF 19 NOVEMBER

Hoera, we mogen weer groepslessen geven vanaf morgen donderdag 19 november. We gaan dus gelukkig terug naar de situatie van voor 3 november. Je kunt vanaf nu via Sportivity de groepslessen reserveren.

Hieronder nog even op een rij de mogelijkheden en aandachtspunten om veilig te sporten:

- Je kunt onbeperkt groepslessen, fitness, buitensportlessen en sauna reserveren.
- Je kunt 2 uur achter elkaar boeken.
- Annuleren doe je ook via de Sportivity app.
- Je kunt 8 dagen van te voren reserveren.
- Het maximum aantal deelnemers aan groepslessen is 12.
- Het maximum aantal deelnemers aan Spinning is 10.

Voor de buitenlessen en zwembadlessen geldt tevens dat het aantal deelnemers per les wordt onderverdeeld in groepjes van 4. Dus bij een maximaal aantal deelnemers van 12 krijg je 3 groepjes van 4 waarbij de afstand onderling 1,5 meter moet zijn en de afstand tussen de groepjes meer dan 1,5 meter.

Onze kleedkamers en douches zijn in principe gesloten, maar mogen wel gebruikt worden voor de lockers en het toilet. Maar als het niet nodig is om de kleedkamers te gebruiken dan vragen wij jullie om zoveel mogelijk de tassen en jassen in de hal boven te plaatsen en het pand na de training via de welbekende nooddeur te verlaten. De sauna's blijven wel open en de saunagangers mogen gebruik maken van de douches. Mocht je gebruik maken van de kleedkamer verlaat dan het pand via de nooddeur beneden achteraan bij de behandelruimtes.

Onze koffiecorner blijft helaas gesloten voor sportende klanten en patiënten. De lounge is vooral bedoeld voor wachtende patiënten. Wij willen onze sportende leden vragen direct naar boven te gaan naar de fitnesszaal of aerobiczaal en na afloop niet te socializen in de lounge. Hoe minder mensen in de wachtruimte hoe veiliger.

Ons dringende advies is om mondkapjes te gebruiken. Dit geldt voor patiënten en sportende klanten. Wij adviseren om met een mondkapje binnen te komen tot aan de sportzaal. Tijdens het sporten hoef je geen mondkapje op en na het sporten weer wel zolang je binnen het pand bent. Wij zullen als personeel ook zoveel mogelijk de mondkapjes dragen tijdens het lopen door de gangen, behandelkamers en oefenzalen .

Succes, veel plezier bij het sporten en sportieve groet,

Team Nieuw Groenendaal, 

aanmelden

Het laatste nieuws volgen? Meld u hieronder aan voor onze nieuwsbrief.

Partners

Wij zijn o.a. aangesloten bij: