Massage Heemstede

Bij Nieuw Groenendaal kun je ook een heerlijke ontspanningsmassage krijgen of juist een stevige deep tissue massage wij werken samen met Annemarie van der Zwan. Annemarie van der Zwan heeft een holistische visie en geeft massages met het hele mens als uitgangspunt. Tijdens de massages wordt er gebruik gemaakt van verschillende massage technieken en behandel methodes zoals vanuit de klassieke massage, oosterse massage, sportmassage, triggerpoint massage en de heilzame werking van de Dorn-methode.

Annemarie van der Zwan is in 2008 begonnen met het aanbieden van massages binnen Nieuw Groenendaal in Heemstede, waar zij ook werkzaam is als groepsles instructeur. Inmiddels heeft zij zich op het gebied van massage & therapie ontwikkeld en is er een mooie samenwerking tot stand gekomen met de fysiotherapeuten binnen Nieuw Groenendaal.

Annemarie geeft haar massages zoals dat hoort. Met een lage drempel, gewoon in een behandelkamer binnen Nieuw Groenendaal fitness|training & fysiotherapie. Zij doet dat met aandacht, luisterend naar jouw lichaam.

Een 30 minuten massage kost € 35,00 : geschikt, als je bijvoorbeeld alleen je nek en schouders wilt laten masseren.

Een 60 minuten massage kost € 60,00: geschikt als je een volledige massage wilt ontvangen.

info@slowdownandbreathe.nl  

Je bent van harte welkom!

Meer informatie over massages

Partners

Wij zijn o.a. aangesloten bij: