023 7 600 600 info@nieuwgroenendaal.nl

De komende tijd willen wij jullie graag voorstellen aan onze bevriende winkeliers, De Vrienden van Nieuw Groenendaal. Deze keer laten wij jullie graag kennis maken met Bloemenhof.

Niet alleen behoort Bloemenhof tot de vrienden van Nieuw Groenendaal. Bloemenhof doet al vanaf het begin mee met onze verjaardagskaarten actie. Dit jaar organiseren wij wederom samen met Bloemenhof de succesvolle workshop kerststukjes maken. Deze zal plaatsvinden bij Nieuw Groenendaal op vrijdag 18 december. Let op de aankondigen

Bloemenhof is in Heemstede een begrip. Al sinds jaar en dag fleuren zij de hoek van de Raadhuisstraat/Kerklaan op met een uitnodigende hoeveelheid bloemen en planten. Daar bij de brug waar de emotie plaatsvindt in de lach bij het boeket van een geboorte, het plantenarrangement voor de opening en het rouwarrangement bij de traan van een overlijden.

Tegenwoordig zijn ze ook elke zondag geopend van 12:00 tot 17:00. En verder staan ze iedere vrijdag en zaterdag in de mobiele shop aan de Bennebroekerweg in Zwaanshoek en in tuincentrum de Oosteinde in Hillegom.

Wat u misschien nog niet wist hebben zij naast bloemenwinkels ook een handelskwekerij. Hier kweken en verhandelen zij bomen, heesters en andere tuinplanten voor particulieren en hoveniers.