Algemeen

Nieuw Groenendaal persoonlijk Yvonne Noort

In deze persoonlijke rubriek stelt een collega zich aan je voor. Niet alleen op het gebied van zijn of haar specialismes maar ook op een wat meer persoonlijker vlak. Zo leer je de mens achter de professional kennen.  In deze aflevering lees je meer over Yvonne Noort, onze nieuw ster aan het front.

Multitasken
Hallo, ik ben Yvonne Noort. Mijn functie binnen Nieuw Groenendaal betreft de receptie werkzaamheden wat zeer divers is. Je bent het eerste aanspreekpunt voor mensen, per telefoon maar ook voor de sporters en patiënten die bij de fysiotherapeuten komen. Tevens regel je veel administratieve taken en ben je voor veel mensen een luisterend oor. Mijn expertise is dat ik goed kan multitasken en onder drukke of hectische tijden rustig blijf. 

Aandacht
Ik heb voor dit vak gekozen omdat ik het contact met de mensen heel leuk vind, het heel divers is, en ik graag mensen wil helpen bij vragen of opmerkingen. Tevens heb ik er een enorme hekel aan als je ergens niet vriendelijk of met aandacht te woord wordt gestaan, dat staat bij mij wel hoog in het vaandel.  Ik ben 1 november 2021 bij Nieuw Groenendaal begonnen na 22 jaar in de tandheelkunde te hebben gewerkt als baliemedewerkster en assistente.  Het was tijd voor wat nieuws waarbij meer contact met mensen voorop stond. Ik wil ook graag mensen helpen. Dat kan ik prima combineren hier bij Nieuw Groenendaal en als bonus mag ik ook nog eens een superleuk team samen werken!

Sport
In mijn vrije tijd maak ik graag lange wandelingen met mijn hond, ben dol op stedentrips, gezellige avonden met vrienden, mijn nieuwe huisje leuk inrichten en tijd doorbrengen met mijn 2 dochters. 

Mijn favoriete sport naast het velen wandelen zijn de cardio oefeningen bij de fitness en toch ook zeker dansen! 

Dieren
Ik ben mijn hele leven al dol op honden en doneer ook voor betere leefomstandigheden voor de honden die het minder goed hebben. Ik zou graag in de toekomst nog iets meer willen betekenen op dat gebied en eet ook mede daardoor geen vlees of vis. Wat ik lekker vind is een rood wijntje en ook een wijnproeverij sla ik niet af! 😉

Tot ziens bij Nieuw Groenendaal

admin

Recent Posts

Conditie verbeteren? Timing is alles

Het doel van veel sporters is conditieverbetering. Iedereen wil sterker en fitter worden met meer…

2 weken ago

Strandyoga voor het Parkinson Fonds

Parkinson is de snelst groeiende hersenziekte ter wereld. Parkinson is een meedogenloze ziekte die levens…

2 weken ago

Extra AquaFit les

Tot de zomervakantie van 2024 hebben wij extra ruimte gekregen van het zwembad en kunnen…

2 weken ago

Wat is de Nutri-Score?

De Nutri-Score is een voedselkeuzelogo van de overheid. Het geeft producten op basis van hun…

2 weken ago

Wat is een beroerte?

Bij een beroerte is er schade aan een deel van je hersenen doordat een deel…

2 weken ago

Heb je last van je achillespees?

Een achillespeesblessure ontstaat door overbelasting van de achillespees. Bij een achillespeesblessure voel je een paar…

2 weken ago