Algemeen

Steun Bianca!

Bianca van de Brink heeft MS en wordt al heel lang begeleid door onze fysiotherapeuten. Bianca heeft een crowdfunding actie opgestart om een speciaal pak aan te kunnen schaffen wat haar levenskwaliteit aanzienlijk kan verbeteren. Steunt u haar ook? Hieronder leest u haar verhaal. 

Mijn naam is Bianca van de Brink en ik ben sinds mijn 25ste gediagnosticeerd met MS. Multiple Sclerose is een slopende en ingrijpende ziekte die ontstekingen veroorzaakt aan het centrale zenuwstelsel. Er zijn weinig ziektes die meer onzekerheid met zich meebrengen dan MS. 

Ik heb altijd positief in het leven gestaan en fanatiek gesport. Op jongere leeftijd was ik zeer begaan met volleybal en heb ik het genoegen gehad om op het hoogste niveau uit te komen en zelfs landskampioen te worden.  

Dit maakt het voor mij des te zwaarder om sinds die tijd mijn achteruitgang te zien. Ik wil graag zo lang mogelijk leuke dingen blijven doen met mijn lieve man Mark en kinderen Chantal en Dennis. 

De achteruitgang in mijn motoriek, looppatroon en uithoudingsvermogen zorgen ervoor dat ik steeds minder aankan en steeds beperkter raak. 

Lange tijd heb ik gezocht naar mogelijke oplossingen en behandelingen om de achteruitgang zoveel mogelijk uit te stellen maar er was niets waar ik voor in aanmerking kwam. Ik had echt de hoop opgegeven dat er überhaupt nog een behandeling voor mij zou zijn. Heel verrassend ben ik in januari 2024 erop gewezen dat er een Exopulse Mollii Suit bestaat, een pak met daarop 56 elektroden, dat ook schijnt te helpen voor mensen met MS. Na een testsessie en een korte huurperiode van het pak, ben ik ongelooflijk enthousiast geworden en voel ik mij sterker. Mijn balans, motoriek en looppatroon zijn aanzienlijk verbeterd waardoor ik meer zelfstandigheid heb teruggekregen en weer positiever in het leven sta. 

Helaas is het kopen van het pak erg duur en kunnen wij deze last niet zelfstandig dragen. Met uw hulp hopen wij dit wel te kunnen! Wanneer wij dit pak kunnen aanschaffen, zal mijn leven minder beperkt worden en mijn kwaliteit van leven aanzienlijk toenemen. Als u iets kunt missen, help ons alsjeblieft. Iedere bijdrage wordt enorm gewaardeerd.  U kunt doneren door op onderstaande link te klikken. 

Inzamelingsactie van Bianca van den Brink : Exopulse Mollii Suit voor een beter leven met MS (gofundme.com)

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Conditie verbeteren? Timing is alles

Het doel van veel sporters is conditieverbetering. Iedereen wil sterker en fitter worden met meer…

3 weken ago

Strandyoga voor het Parkinson Fonds

Parkinson is de snelst groeiende hersenziekte ter wereld. Parkinson is een meedogenloze ziekte die levens…

3 weken ago

Extra AquaFit les

Tot de zomervakantie van 2024 hebben wij extra ruimte gekregen van het zwembad en kunnen…

3 weken ago

Wat is de Nutri-Score?

De Nutri-Score is een voedselkeuzelogo van de overheid. Het geeft producten op basis van hun…

3 weken ago

Wat is een beroerte?

Bij een beroerte is er schade aan een deel van je hersenen doordat een deel…

3 weken ago

Heb je last van je achillespees?

Een achillespeesblessure ontstaat door overbelasting van de achillespees. Bij een achillespeesblessure voel je een paar…

3 weken ago