023 7 600 600 info@nieuwgroenendaal.nl

Bianca van de Brink heeft MS en wordt al heel lang begeleid door onze fysiotherapeuten. Bianca heeft een crowdfunding actie opgestart om een speciaal pak aan te kunnen schaffen wat haar levenskwaliteit aanzienlijk kan verbeteren. Steunt u haar ook? Hieronder leest u haar verhaal. 

Mijn naam is Bianca van de Brink en ik ben sinds mijn 25ste gediagnosticeerd met MS. Multiple Sclerose is een slopende en ingrijpende ziekte die ontstekingen veroorzaakt aan het centrale zenuwstelsel. Er zijn weinig ziektes die meer onzekerheid met zich meebrengen dan MS. 

Ik heb altijd positief in het leven gestaan en fanatiek gesport. Op jongere leeftijd was ik zeer begaan met volleybal en heb ik het genoegen gehad om op het hoogste niveau uit te komen en zelfs landskampioen te worden.  

Dit maakt het voor mij des te zwaarder om sinds die tijd mijn achteruitgang te zien. Ik wil graag zo lang mogelijk leuke dingen blijven doen met mijn lieve man Mark en kinderen Chantal en Dennis. 

De achteruitgang in mijn motoriek, looppatroon en uithoudingsvermogen zorgen ervoor dat ik steeds minder aankan en steeds beperkter raak. 

Lange tijd heb ik gezocht naar mogelijke oplossingen en behandelingen om de achteruitgang zoveel mogelijk uit te stellen maar er was niets waar ik voor in aanmerking kwam. Ik had echt de hoop opgegeven dat er überhaupt nog een behandeling voor mij zou zijn. Heel verrassend ben ik in januari 2024 erop gewezen dat er een Exopulse Mollii Suit bestaat, een pak met daarop 56 elektroden, dat ook schijnt te helpen voor mensen met MS. Na een testsessie en een korte huurperiode van het pak, ben ik ongelooflijk enthousiast geworden en voel ik mij sterker. Mijn balans, motoriek en looppatroon zijn aanzienlijk verbeterd waardoor ik meer zelfstandigheid heb teruggekregen en weer positiever in het leven sta. 

Helaas is het kopen van het pak erg duur en kunnen wij deze last niet zelfstandig dragen. Met uw hulp hopen wij dit wel te kunnen! Wanneer wij dit pak kunnen aanschaffen, zal mijn leven minder beperkt worden en mijn kwaliteit van leven aanzienlijk toenemen. Als u iets kunt missen, help ons alsjeblieft. Iedere bijdrage wordt enorm gewaardeerd.  U kunt doneren door op onderstaande link te klikken. 

Inzamelingsactie van Bianca van den Brink : Exopulse Mollii Suit voor een beter leven met MS (gofundme.com)