Fitness & Leefstijl in dé sportschool van Heemstede

Nieuw GROENENDAAL is een sportschool waar iedereen in eigen tempo en op eigen niveau aan gezondheid en wellness kan werken. Wat je doel ook is, wij willen dat je je thuis voelt zodat je in een ongedwongen en prettige sfeer je doelstellingen kunt bereiken. We bieden een groot aanbod van activiteiten in een gezellige en sfeervolle club.

Sportschool in Heemstede

Wil je een of meer van de volgende doelen bereiken?

Gezondheid en vitaliteit verbeteren
Meer energie hebben
Conditie verbeteren
Sterker worden
Geen rug klachten meer
Bloeddruk verlagen
Afslanken
Beter figuur
Betere houding
Bewegen met beperking

Waarom fitnessen bij Nieuw GROENENDAAL?

Meer dan 20 jaar ervaring
Persoonlijke trainer/coach
Op maat gesneden fitness en beweeg programma’s
Goed opgeleide trainers
Ruim aanbod van groepslessen
Ondersteuning met eigen leefstijl app
Digitale trainingsprogramma’s
Conditietesten en gezondheidschecks
Samenwerking met onze eigen fysiotherapeuten
Fysiosport lessen zoals RugFit en AquaFit

Onze fitness begeleiding

Fitness bij ons start met een begeleidingstraject van zes afspraken bij een vaste trainer (zover tijden overeenkomen). In deze vijf afspraken, met je vaste trainer/coach, wordt een op maat gesneden trainingsprogramma gemaakt gebaseerd op jouw wensen en doelstellingen.

Sportschool Heemstede

Afspraak 1: duur 60 minuten (start)

Je eerste afspraak begint met een kennismaking met je trainer/coach met wie je jouw wensen en doelstellingen bespreekt. Hierna ga je gelijk aan de slag. Je trainer/coach legt het trainingsprogramma en bijbehorende oefeningen uit en bepaalt de juiste intensiteit.

Afspraak 2: duur 30 minuten

Tijdens deze afspraak nemen wij een conditietest bij je af. Dit kan op de fiets, loopband of crosstrainer zijn, al naar gelang jouw doelstellingen. Je krijgt van ons weer een hartslagmeter om en nemen de test af die 10 tot 15 minuten duurt. De uitslagen van de test worden met je besproken en door jouw trainer verwerkt in je trainingsschema.

Afspraak 3: duur 30 minuten

Naast de informatie over je uithoudingsvermogen is het ook belangrijk om te weten hoe sterk je bent. Niet alleen om te checken hoe je algehele conditie is maar ook om te controleren of je krachtoefeningen op de juiste intensiteit zijn ingesteld. Per spiergroep nemen wij 1 of 2 krachttesten bij je af. De resultaten worden weer met je besproken en je trainer past jouw krachtprogramma aan waar nodig.

Afspraak 4: duur 15 minuten

Het aangepaste programma heb je inmiddels een aantal weken uitgevoerd. Je trainer bespreekt met je hoe de trainingen zijn verlopen en past je trainingsprogramma aan waar nodig.

Afspraak 5: duur 15 minuten

Samen met je trainer neem je doelstellingen, wensen en ervaringen door. Je trainer zal een aantal uitdagende oefeningen aan je schema toevoegen en tevens je conditie schema aanpassen. Met dit programma ga je 12 weken aan de slag.

Afspraak 6: update programma duur 45 minuten

Je trainer neemt contact met je op, via het Wellness System, met het verzoek een afspraak te maken voor een update van je trainingsprogramma. Samen met je trainer/coach neem je het huidige programma en je vooruitgang door. Tijdens deze sessie worden opnieuw je kracht, uithoudingsvermogen en lichaamssamenstelling gemeten. Op basis van deze gegevens wordt je volgende trainingsprogramma samengesteld.

Personal training

De sporter die intensievere begeleiding, meer motivatie of een 1 op 1 training wil, kan bij Nieuw GROENENDAAL terecht voor Personal Training & Coaching. Een Personal Trainer werkt samen met u aan uw persoonlijke doelstellingen, motiveert u om net even wat langer door te gaan en traint met u waar en wanneer u maar wilt. Lees hier meer over personal training

Groepslessen

Wil je resultaat bereiken? Kun jij jezelf moeilijk motiveren? En heb je vaak geen zin om alleen te gaan trainen? Start dan met groepslessen en ervaar deze energieke, motiverende, uitdagende en inspirerende trainingsbeleving. De lessen duren 50 minuten. Choreografieën, die voor iedereen te volgen zijn op opzwepende muziek samen met een groep enthousiaste mensen. Deze combinatie zorgt ervoor dat je het maximale uit jezelf haalt. Ervaar het zelf! Lees hier meer over groepslessen

Mogelijkheden om te starten!

Graag bieden wij u aan het gewoon een keer vrijblijvend te komen uitproberen. Verder kunt u starten met bijvoorbeeld ons 10 weken fitplan of met verschillende abonnementen.

Fitness Heemstede

Interesse?

Heeft u interesse klik dan hier, vul het formulier in en wij nemen contact met u op!

 

Meer informatie over fitness

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Partners

Wij zijn o.a. aangesloten bij: