Fysiotherapie Heemstede

Heeft u (pijn)klachten, een (sport)blessure of andere bewegingsbeperkingen? Ons team van fysiotherapeuten staat voor u klaar. Binnen onze praktijk kunt u terecht voor diverse soorten therapieën. Hieronder staan deze voor u op een rij.

Arbeidsfysiotherapie
Kinderfysiotherapie
Manuele Fysiotherapie
Sportfysiotherapie
Sportblessures
Oedeemfysiotherapie
Oncologie fysiotherapie
Hydrotherapie
Podologie & podoposturale therapie

Nieuw GROENENDAAL fysiotherapie Heemstede is een Pluspraktijk en voldoet niet alleen aan alle kwaliteitseisen van de eigen beroepsvereniging, maar gaat een stapje verder. Met aanvullende programma’s en het inzichtelijk maken van de kwaliteit. Onze fysiotherapie praktijk heeft contracten met alle zorgverzekeraars.

Nieuw GROENENDAAL fysiotherapie Heemstede volgt de Algemene Voorwaarden en Klachtenregeling van het KNGF.

Fysiotherapeutische technieken

In onze fysiotherapie praktijk maken wij gebruik van de modernste technieken zoals echografie, dry needling, medical taping, orthoxpert, phystrac, game ready en podologische zooltjes.

fysiotherapie Heemstede

Waarom fysiotherapie bij Nieuw GROENENDAAL in Heemstede?

 Patiënt staat centraal
 Meer dan 20 jaar ervaring
 Moderne sport en revalidatie zalen
 Contracten met alle zorgverzekeraars
 Moderne oefenapparatuur
 Alle specialisaties onder 1 dank
 Samenwerking tussen specialisaties
 Doorverwijzing tussen specialisten mogelijk
 Modernste technieken zoals echografie en dry needling
 Volledige airconditioning in revalidatiezalen
 Digitale revalidatie programma’s
 Fitness en groepslessen
 Samenwerking met onze sportafdeling
 Fysiosport lessen zoals RugFit en AquaFit

Fysiotherapie Heemstede

Elk jaar gaan ruim drie miljoen mensen naar de fysiotherapeut. Mensen van alle leeftijden met verschillende leefstijlen en allerlei soorten klachten. De fysiotherapeut zorgt dat u sneller herstelt en optimaal kunt (blijven) bewegen.

Wat doet de fysiotherapeut

De fysiotherapeut is de expert in houding en beweging. Met zijn kennis en kunde helpt de fysiotherapeut u bij het voorkómen, verhelpen of verminderen van uw lichamelijke klachten aan –zoals het in medische termen heet- het bewegingsapparaat. U krijgt altijd zorg op maat. Passend bij uw persoonlijke situatie en gericht op het doel dat u wilt bereiken.

Mobiel & vitaal

Elk jaar gaan ruim drie miljoen mensen naar de fysiotherapeut. Mensen van alle leeftijden met verschillende leefstijlen en allerlei soorten klachten.

Dit kunnen blessures, RSI-klachten of pijnklachten zijn, bijvoorbeeld in de armen, benen, schouders en rug, veroorzaakt door sporten, werk, hobby’s, of door het ouder worden. De oorzaak kan overbelasting of een verkeerde houding zijn. Hiervoor krijgt u van de fysiotherapeut zowel een goede behandeling als advies.

De fysiotherapeut behandelt ook mensen die vanwege een (chronische) aandoening onder medische begeleiding beweegzorg nodig hebben. Dat is belangrijk voor uw gezondheid èn om mobiel te blijven.

Maar u kunt ook naar de fysiotherapeut voor revalidatie na een operatie of ongeval. Of voorafgaand aan een operatie om uw conditie te verbeteren en daardoor sneller te herstellen.

Meer informatie over fysiotherapie

LESROOSTER

(Hemelvaart 13 mei, Pinksteren 23 en 24 mei zijn wij gesloten)

FITNESS

Wij hebben de tent weer opgezet en de buitengym ingericht. Je vindt hier fitnessmaterialen zoals spinning bikes, gewichten, matjes, bosus, wellnessballen, bankjes en een roeier. De buitengym is open van 07.00-22.00 uur 

 FITNESS CIRCUITS

Dit zijn korte intensieve fitnesslessen van 30 minuten waarbij je werkt aan je kracht, uithoudingsvermogen en balans. Er wordt o.a. gewerkt met gewichten, ballen, elastieken en steps. Al je spieren komen hierbij aan de beurt. Deze lessen vinden dagelijks plaats op de parkeerplaats naast Nieuw Groenendaal.

Lestijden maandag t/m vrijdag tussen 09.30 en 19.30 uur

Lestijden zaterdag t/m zondag tussen 09.30 en 12.30 uur

POWER WALK

Dit is een intensieve wandelvorm waarbij je heel veel stappen zet, actief je armen gebruikt en  krachtoefeningen worden gedaan met materialen uit de natuur.  De lessen starten op de parkeerplaats van het Groenendaals Bos (naast het restaurant).

Lestijden woensdag en vrijdag om 09.00 uur.

NORDIC WALKING

Dit is een wandelend langlaufen met gebruik van nordic poles. De nordic walking techniek zorgt ervoor dat je 90% van al je spieren activeert. Er is aandacht voor techniek en conditie. Er zijn nordic walking stokken beschikbaar. De lessen starten op de parkeerplaats van het Groenendaals Bos (naast het restaurant) onder leiding van Rutger.

Lestijden dinsdag en donderdag om 11.30 uur.

SPORTIEF WANDELEN

Een actieve wandelvorm waarbij inspanning en gezelligheid wordt gecombineerd. Een fijne wandeltraining in de heerlijke  buitenlucht. De lessen starten op de parkeerplaats van het Groenendaals Bos (naast het restaurant).

Lestijden maandag,dinsdag en donderdag om 09.00 uur.

BOOTCAMP

De trainingen bestaan intervaltraining en fitnessoefeningen. De ideale work-out om je sterk, strak, slank en energiek te laten voelen. Er wordt gebruikt gemaakt van fitnessmaterialen. 

Lestijden woensdag 09.00 uur, zondag 09.00 uur en 10.00 uur.

HIIT

 HIT is een intensieve intervaltraining van 30 minuten met gebruik van eigen lichaamsgewicht. Je verbetert snel je uithoudingsvermogen, snelheid en kracht.  Je kunt hierbij denken aan sprongvormen, burpees en pushups.

Lestijd zondag 11.00 uur. 

EASYFIT

Lestijden dinsdag en donderdag 11.30 uur 

BODYSHAPE

Lestijd maandag 09.00 uur, dinsdag 10.00uur en donderdag 09.00 uur parkeerplaats Nieuw Groenendaal (vanaf 10 mei)

WIELREN TRAINING

Lestijd maandag en woensdag 07.30 uur start parkeerplaats Nieuw Groenendaal (vanaf 10 mei)

BODYPUMP

Lestijd maandag en dinsdag om 20.00 uur parkeerplaats Nieuw Groenendaal (vanaf 10 mei)

PILATES

Lestijd maandag en donderdag 10.00 uur parkeerplaats Nieuw Groenendaal (vanaf 10 mei)

XCORE

Lestijd donderdag 19.00 uur en vrijdag 09.00 uur  parkeerplaats Nieuw Groenendaal (vanaf 10 mei)

BodyBalance

Lestijd maandag 19.00 uur parkeerplaats Nieuw Groenendaal (vanaf 10 mei)

ONLINE LESROOSTER

ZOOM

Dinsdag              19.30 Yoga

Woensdag          10.00 PumpBalance

Donderdag         17.00 BodyBalance

Meld je aan via de Sportivity app, het rooster kan wijzigen, deze zie je dan in de Sportivity app. De koffiecorner is gesloten. Kom en vertrek met een mondkapje op. Samen zorgen we zo voor een veilige omgeving. Heb je vragen mail dan naar info@nieuwgroenendaal.nl of bel met 023 7600600. Veel plezier en blijf in beweging.

Sportieve groeten,

Team Nieuw Groenendaal

 

 

aanmelden

Het laatste nieuws volgen? Meld u hieronder aan voor onze nieuwsbrief.

Partners

Wij zijn o.a. aangesloten bij: