Fysiotherapie Heemstede

Heeft u (pijn)klachten, een (sport)blessure of andere bewegingsbeperkingen? Ons team van fysiotherapeuten staat voor u klaar. Binnen onze praktijk kunt u terecht voor diverse soorten therapieën. Hieronder staan deze voor u op een rij.

Arbeidsfysiotherapie
Kinderfysiotherapie
Manuele Fysiotherapie
Sportfysiotherapie
Sportblessures
Oedeemfysiotherapie
Oncologie fysiotherapie
Hydrotherapie
Podologie & podoposturale therapie

Nieuw GROENENDAAL fysiotherapie Heemstede is een Pluspraktijk en voldoet niet alleen aan alle kwaliteitseisen van de eigen beroepsvereniging, maar gaat een stapje verder. Met aanvullende programma’s en het inzichtelijk maken van de kwaliteit. Onze fysiotherapie praktijk heeft contracten met alle zorgverzekeraars.

Nieuw GROENENDAAL fysiotherapie Heemstede volgt de Algemene Voorwaarden en Klachtenregeling van het KNGF.

Fysiotherapeutische technieken

In onze fysiotherapie praktijk maken wij gebruik van de modernste technieken zoals echografie, dry needling, medical taping, orthoxpert, phystrac, game ready en podologische zooltjes.

fysiotherapie Heemstede

Waarom fysiotherapie bij Nieuw GROENENDAAL in Heemstede?

 Patiënt staat centraal
 Meer dan 20 jaar ervaring
 Moderne sport en revalidatie zalen
 Contracten met alle zorgverzekeraars
 Moderne oefenapparatuur
 Alle specialisaties onder 1 dank
 Samenwerking tussen specialisaties
 Doorverwijzing tussen specialisten mogelijk
 Modernste technieken zoals echografie en dry needling
 Volledige airconditioning in revalidatiezalen
 Digitale revalidatie programma’s
 Fitness en groepslessen
 Samenwerking met onze sportafdeling
 Fysiosport lessen zoals RugFit en AquaFit

Fysiotherapie Heemstede

Elk jaar gaan ruim drie miljoen mensen naar de fysiotherapeut. Mensen van alle leeftijden met verschillende leefstijlen en allerlei soorten klachten. De fysiotherapeut zorgt dat u sneller herstelt en optimaal kunt (blijven) bewegen.

Wat doet de Fysiotherapeut

De fysiotherapeut is de expert in houding en beweging. Met zijn kennis en kunde helpt de fysiotherapeut u bij het voorkómen, verhelpen of verminderen van uw lichamelijke klachten aan –zoals het in medische termen heet- het bewegingsapparaat. U krijgt altijd zorg op maat. Passend bij uw persoonlijke situatie en gericht op het doel dat u wilt bereiken.

Mobiel & vitaal

Elk jaar gaan ruim drie miljoen mensen naar de fysiotherapeut. Mensen van alle leeftijden met verschillende leefstijlen en allerlei soorten klachten.

Dit kunnen blessures, RSI-klachten of pijnklachten zijn, bijvoorbeeld in de armen, benen, schouders en rug, veroorzaakt door sporten, werk, hobby’s, of door het ouder worden. De oorzaak kan overbelasting of een verkeerde houding zijn. Hiervoor krijgt u van de fysiotherapeut zowel een goede behandeling als advies.

De fysiotherapeut behandelt ook mensen die vanwege een (chronische) aandoening onder medische begeleiding beweegzorg nodig hebben. Dat is belangrijk voor uw gezondheid èn om mobiel te blijven.

Maar u kunt ook naar de fysiotherapeut voor revalidatie na een operatie of ongeval. Of voorafgaand aan een operatie om uw conditie te verbeteren en daardoor sneller te herstellen.

Meer informatie over fysiotherapie

aanmelden

Het laatste nieuws volgen? Meld u hieronder aan voor onze nieuwsbrief.

Partners

Wij zijn o.a. aangesloten bij: