Afslanken in Heemstede en meer energie*

*Resultaten kunnen niet worden gegarandeerd en zijn altijd afhankelijk per persoon en afhankelijk van je inzet. Verandering vraagt inzet. Als jij die inzet hebt zorgen wij voor de juiste ondersteuning.

Wil je afvallen bij ons in Heemstede, strakker in je vel en meer energie dan ben je bij ons aan het goede adres. Bereik op een gezonde manier je ideale gewicht en hou dit vast. Wij hebben het 10 weken fit programma ontwikkeld en speciaal opgeleide leefstijl coaches. Je krijgt een vaste coach voor 10 weken die samen met jou aan de slag gaat om je doel daadwerkelijk te bereiken. Met kennis, inzicht, ervaring, motivatie en inspiratie.

Wil jij verantwoord afvallen?

Kilo’s kwijt
Vet verbranden
Gezond(er) eten
Meer energie
Sterker en fitter worden
Beter uithoudingsvermogen
Gewoon goed in je vel zitten

Hoe werkt ons 10 weken afslankprogramma?

Als je bij ons start ga je samen met je persoonlijke coach aan de slag. Je begint met een persoonlijke intake waarin je doelen, wensen en motivatie wordt besproken. Je coach zal een persoonlijke beweegplan en voedingsplan voor je opstellen. Daarna zijn er zes coach sessies, waarin jouw vorderingen worden besproken. Je coach zal je motiveren en inspireren om door te zetten en je doel te halen. Verder wordt je online begeleid met de MyWellness app en e-mail contact met je coach waar nodig.

Sportfysiotherapie Heemstede

Inhoud afslankprogramma, voedingsadvies

• Begeleiding door vaste coach
• Kortlopend 10 weken programma
• 7 weeg- en coachmomenten
• Beweegplan op maat
• Voedingsplan op maat
• Gebruik van alle faciliteiten zoals: fitness, groepslessen en sauna

Interesse?

Wil je heel graag afvallen bij ons in Heemstede, strakker in je vel een gezondere leefstijl onder professionele begeleiding? Met een voedingsplan op maat? Laat dan hieronder je gegevens achter.

Meer informatie over afslanken

Aangepaste maatregelen

 

De gedeeltelijke Lock down is van kracht en gelukkig mogen wij openblijven.  Dit geldt voor zowel de praktijk als de sportschool.  Wij kunnen min of meer volgens dezelfde regels doordraaien met een paar kleine aanpassingen. Hieronder de aanpassingen en ons sportaanbod voor de komende periode. 

Kleedkamers en douches 

 Onze kleedkamers en douches zijn in principe gesloten, maar mogen wel gebruikt worden voor de lockers en het toilet. Maar als het niet nodig is om de kleedkamers te gebruiken dan vragen wij jullie om zoveel mogelijk de tassen en jassen in de hal boven te plaatsen en het pand na de training via de welbekende nooddeur te verlaten. Dit om zo min mogelijk contacten te laten plaatsvinden. De sauna’s blijven wel open en de saunagangers mogen gebruik maken van de douches. De kleedkamers zijn door de luchtzuiveringsinstallatie met UV-C licht optimaal veilige ruimtes. 

 Groepslessen 

 Voor de groepslessen binnen en buiten geldt een maximaal aantal van 12 deelnemers. Voor de spinninglessen is dit 10. De belangrijkste regel blijft 1,5 meter afstand. Voor de buitenlessen en zwembadlessen geldt tevens dat het aantal deelnemers per les wordt onderverdeeld in groepjes van 4. Dus bij een maximaal aantal deelnemers van 12 krijg je 3 groepjes van 4 waarbij de afstand onderling 1,5 meter moet zijn en de afstand tussen de groepjes meer dan 1,5 meter. 

 Koffiecorner 

 Onze koffiecorner blijft helaas gesloten voor sportende klanten en patiënten. De lounge is vooral bedoeld voor wachtende patiënten. Wij willen onze sportende leden vragen direct naar boven te gaan naar de fitnesszaal of aerobiczaal en na afloop niet te socializen in de lounge. Hoe minder mensen in de wachtruimte hoe veiliger. 

 Mondkapjes 

 Ons dringende advies is om mondkapjes te gebruiken. Dit geldt voor patiënten en sportende klanten. Wij adviseren om met een mondkapje binnen te komen tot aan de sportzaal. Tijdens het sporten hoef je geen mondkapje op en na het sporten weer wel zolang je binnen het pand bent.  Wij zullen als personeel ook zoveel mogelijk de mondkapjes dragen tijdens het lopen door de gangen, behandelkamers en oefenzalen 

 Sport aanbod 

Al onze lessen zijn gebaseerd op het protocol ‘Verantwoord Sporten protocol’ voor een veilige sportomgeving. Hieronder de activiteiten die wij aanbieden in november 

  •  Fitness 
  • Groepslessen binnen 
  • Buitensportlessen 
  • AquaFit zwembad 
  • Sauna 

Je kunt onbeperkt reserveren via onze Sportivity reserveringsapp. De cardio apparatuur in de fitnesszaal kan worden gebruikt voor lichte training voor maximaal 10 minuten per apparaat. Voor het reserveren kun je onze Sportivity app downloaden via de app stores. Samen met je emailadres als gebruikersnaam en je aangemaakte password krijg je toegang tot Sportivity. Je kunt onbeperkt lessen reserveren. Je kunt je ook in de app afmelden als je niet komt. Dit is voor ons belangrijk aangezien we nu nog een maximaal aantal sporters kunnen toelaten. Je kunt je lessen 8 dagen van tevoren boeken.  

Heb je vragen laat het ons weten via email info@nieuwgroenendaal.nl of bel met 023 7600600. 

aanmelden

Het laatste nieuws volgen? Meld u hieronder aan voor onze nieuwsbrief.

Partners

Wij zijn o.a. aangesloten bij: