Afslanken in Heemstede en meer energie*

*Resultaten kunnen niet worden gegarandeerd en zijn altijd afhankelijk per persoon en afhankelijk van je inzet. Verandering vraagt inzet. Als jij die inzet hebt zorgen wij voor de juiste ondersteuning.

Wil je afvallen bij ons in Heemstede, strakker in je vel en meer energie dan ben je bij ons aan het goede adres. Bereik op een gezonde manier je ideale gewicht en hou dit vast. Wij hebben het 10 weken fit programma ontwikkeld en speciaal opgeleide leefstijl coaches. Je krijgt een vaste coach voor 10 weken die samen met jou aan de slag gaat om je doel daadwerkelijk te bereiken. Met kennis, inzicht, ervaring, motivatie en inspiratie.

Wil jij verantwoord afvallen?

Kilo’s kwijt
Vet verbranden
Gezond(er) eten
Meer energie
Sterker en fitter worden
Beter uithoudingsvermogen
Gewoon goed in je vel zitten

Hoe werkt ons 10 weken afslankprogramma?

Als je bij ons start ga je samen met je persoonlijke coach aan de slag. Je begint met een persoonlijke intake waarin je doelen, wensen en motivatie wordt besproken. Je coach zal een persoonlijke beweegplan en voedingsplan voor je opstellen. Daarna zijn er zes coach sessies, waarin jouw vorderingen worden besproken. Je coach zal je motiveren en inspireren om door te zetten en je doel te halen. Verder wordt je online begeleid met de MyWellness app en e-mail contact met je coach waar nodig.

Sportfysiotherapie Heemstede

Inhoud afslankprogramma, voedingsadvies

• Begeleiding door vaste coach
• Kortlopend 10 weken programma
• 7 weeg- en coachmomenten
• Beweegplan op maat
• Voedingsplan op maat
• Gebruik van alle faciliteiten zoals: fitness, groepslessen en sauna

Interesse?

Wil je heel graag afvallen bij ons in Heemstede, strakker in je vel een gezondere leefstijl onder professionele begeleiding? Met een voedingsplan op maat? Laat dan hieronder je gegevens achter.

Meer informatie over afslanken

BUITENSPORT- EN ONLINE LESSEN

FITNESS

We mogen buitensporten in groepjes van twee. Daarom hebben wij de tent weer opgezet en de buitengym ingericht. Je vindt hier fitnessmaterialen zoals spinning bikes, gewichten, matjes, bosus, wellnessballen, bankjes en een roeier. De buitengym is open van 08.00-20.00 uur. Het zijn weer blokken van 50 minuten.

 FITNESS CIRCUITS

Dit zijn korte intensieve fitnesslessen van 30 minuten waarbij je werkt aan je kracht, uithoudingsvermogen en balans. Er wordt o.a. gewerkt met gewichten, ballen, elastieken en steps. Al je spieren komen hierbij aan de beurt. Deze lessen vinden dagelijks plaats op de parkeerplaats naast Nieuw Groenendaal. 

POWER WALK

Dit is een intensieve wandelvorm waarbij je heel veel stappen zet, actief je armen gebruikt en  krachtoefeningen worden gedaan met materialen uit de natuur. De lessen zijn 30 minuten, met een loopopdracht na afloop. De lessen starten op de parkeerplaats van het Groenendaals Bos (naast het restaurant) onder leiding van Annemarie. De lessen zijn op woensdag en vrijdag om 09.00 uur en 09.30 uur.

NORDIC WALKING

Dit is een wandelend langlaufen met gebruik van nordic poles. De nordic walking techniek zorgt ervoor dat je 90% van al je spieren activeert. Er is aandacht voor techniek en conditie. Er zijn nordic walking stokken beschikbaar. De lessen zijn 30 minuten, met een loopopdracht na afloop.  De lessen starten op de parkeerplaats van het Groenendaals Bos (naast het restaurant) onder leiding van Rutger. De lessen zijn op dinsdag en donderdag om 11.30 uur en 12.30 uur.

SPORTIEF WANDELEN

Een actieve wandelvorm waarbij inspanning en gezelligheid wordt gecombineerd. Een fijne wandeltraining in de heerlijke  buitenlucht.  De lessen zijn 30 minuten, met een loopopdracht na afloop.  De lessen starten op de parkeerplaats van het Groenendaals Bos (naast het restaurant) onder leiding van Judith. De lessen zijn op dinsdag om 09.00 uur en 09.30 uur.

ONLINE LESSEN

 FACEBOOK

Maandag            09.00 Bodyshape            09.35 Pilates                    10.00 EasyFit

Dinsdag              09.00 Yoga                       09.35 Xcore

Woensdag          09.00 Spincombi            09.35 Buikspieren

Donderdag         09.00 Spinning               10.00 Pilates

Zondag               09.00 Yoga                        10.00 Spinning              10.35 HIIT

ZOOM

Maandag            19.15 BodyBalance         20.15 BodyPump

Woensdag          10.00 PumpBalance

Donderdag         17.00 BodyBalance

Meld je aan via de Sportivity ap, het rooster kan wijzigen, deze zie je dan in de Sportivity app. De koffiecorner is gesloten. Kom en vertrek met een mondkapje op. Samen zorgen we zo voor een veilige omgeving. Heb je vragen mail dan naar info@nieuwgroenendaal.nl of bel met 023 7600600. Veel plezier en blijf in beweging.

Sportieve groeten,

Team Nieuw Groenendaal

 

aanmelden

Het laatste nieuws volgen? Meld u hieronder aan voor onze nieuwsbrief.

Partners

Wij zijn o.a. aangesloten bij: