Afslanken in Heemstede*

Wil je afvallen bij ons in Heemstede, strakker in je vel en meer energie dan ben je bij ons aan het goede adres. Bereik op een gezonde manier je ideale gewicht en hou dit vast. Wij hebben het 10 weken fit programma ontwikkeld en speciaal opgeleide leefstijl coaches. Je krijgt een vaste coach voor 10 weken die samen met jou aan de slag gaat om je doel daadwerkelijk te bereiken. Met kennis, inzicht, ervaring, motivatie en inspiratie.

Wil jij verantwoord afvallen in Heemstede?

Kilo’s kwijt
Vet verbranden
Gezond(er) eten
Meer energie
Sterker en fitter worden
Beter uithoudingsvermogen
Gewoon goed in je vel zitten

Hoe werkt ons 10 weken afslankprogramma?

Als je bij ons start ga je samen met je persoonlijke coach aan de slag. Je begint met een persoonlijke intake waarin je doelen, wensen en motivatie wordt besproken. Je coach zal een persoonlijk beweegplan opstellen. Daarnaast ontvang je een algemeen voedingsadvies. Daarna zijn er zes coach sessies, waarin jouw vorderingen worden besproken. Je coach zal je motiveren en inspireren om door te zetten en je doel te halen. Verder wordt je online begeleid met de MyWellness app en e-mail contact met je coach waar nodig.

Sportfysiotherapie Heemstede

Inhoud afslankprogramma, voedingsadvies

• Begeleiding door vaste coach
• Kortlopend 10 weken programma
• 7 weeg- en coachmomenten
• Beweegplan op maat
• Voedingsplan op maat
• Gebruik van alle faciliteiten zoals: fitness, groepslessen en sauna

Interesse?

Wil je heel graag afvallen bij ons in Heemstede, strakker in je vel een gezondere leefstijl onder professionele begeleiding? Met een voedingsplan op maat? Laat dan hieronder je gegevens achter.

*Resultaten kunnen niet worden gegarandeerd en zijn altijd afhankelijk per persoon en afhankelijk van je inzet. Verandering vraagt inzet. Als jij die inzet hebt zorgen wij voor de juiste ondersteuning.

Meer informatie over afslanken

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Partners

Wij zijn o.a. aangesloten bij: