testmaand

Nieuw Groenendaal is het sport- en gezondheidscentrum van Heemstede en omstreken. Afslanken, conditie verbeteren, ontspanning, revalidatie, voor al je sport- en gezondheidsdoelen hebben wij voor jou de oplossing.

Ben je op zoek naar fitness in Heemstede, Bennebroek, Aerdenhout, Vijfhuizen? Test nu tijdelijk 1 maand Nieuw Groenendaal. Met de Testmaand kun je ervaren of Nieuw Groenendaal aansluit bij jouw verwachting(en). Fijn gevoel toch?

Deze faciliteiten kun je testen:

Wil je een of meer van de volgende doelen bereiken?

Fitness
Groepslessen
O.a yoga, pilates, bodypump en spinning
Fysiosportlessen
O.a. RugFit en Aquafit
Sauna

Zo werkt de testmaand

Je wordt lid voor een periode van 12 maanden: Maak je niet druk. Je zit nergens aan vast!

Binnen de 1e maand kun je gewoon weer stoppen: Met onze unieke 100% tevredenheidsgarantie.

Eenvoudig uitproberen zonder verplichting: Jij tevreden? Dan zijn wij tevreden.
Onze fitness begeleiding

Proefles

Wil je een eerste indruk?. Geen probleem. Vraag hier een gratis fitness proefles aan en ervaar wat wij voor je kunnen betekenen. Wacht niet langer en vraag direct jouw testmaand aan.

Meer informatie over testmaand

BUITENSPORT- EN ONLINE LESSEN

FITNESS

We mogen buitensporten in groepjes van twee. Daarom hebben wij de tent weer opgezet en de buitengym ingericht. Je vindt hier fitnessmaterialen zoals spinning bikes, gewichten, matjes, bosus, wellnessballen, bankjes en een roeier. De buitengym is open van 08.00-20.00 uur. Het zijn weer blokken van 50 minuten.

 FITNESS CIRCUITS

Dit zijn korte intensieve fitnesslessen van 30 minuten waarbij je werkt aan je kracht, uithoudingsvermogen en balans. Er wordt o.a. gewerkt met gewichten, ballen, elastieken en steps. Al je spieren komen hierbij aan de beurt. Deze lessen vinden dagelijks plaats op de parkeerplaats naast Nieuw Groenendaal. 

POWER WALK

Dit is een intensieve wandelvorm waarbij je heel veel stappen zet, actief je armen gebruikt en  krachtoefeningen worden gedaan met materialen uit de natuur. De lessen zijn 30 minuten, met een loopopdracht na afloop. De lessen starten op de parkeerplaats van het Groenendaals Bos (naast het restaurant) onder leiding van Annemarie. De lessen zijn op woensdag en vrijdag om 09.00 uur en 09.30 uur.

NORDIC WALKING

Dit is een wandelend langlaufen met gebruik van nordic poles. De nordic walking techniek zorgt ervoor dat je 90% van al je spieren activeert. Er is aandacht voor techniek en conditie. Er zijn nordic walking stokken beschikbaar. De lessen zijn 30 minuten, met een loopopdracht na afloop.  De lessen starten op de parkeerplaats van het Groenendaals Bos (naast het restaurant) onder leiding van Rutger. De lessen zijn op dinsdag en donderdag om 11.30 uur en 12.30 uur.

SPORTIEF WANDELEN

Een actieve wandelvorm waarbij inspanning en gezelligheid wordt gecombineerd. Een fijne wandeltraining in de heerlijke  buitenlucht.  De lessen zijn 30 minuten, met een loopopdracht na afloop.  De lessen starten op de parkeerplaats van het Groenendaals Bos (naast het restaurant) onder leiding van Judith. De lessen zijn op dinsdag om 09.00 uur en 09.30 uur.

ONLINE LESSEN

 FACEBOOK

Maandag            09.00 Bodyshape            09.35 Pilates                    10.00 EasyFit

Dinsdag              09.00 Yoga                       09.35 Xcore

Woensdag          09.00 Spincombi            09.35 Buikspieren

Donderdag         09.00 Spinning               10.00 Pilates

Zondag               09.00 Yoga                        10.00 Spinning              10.35 HIIT

ZOOM

Maandag            19.15 BodyBalance         20.15 BodyPump

Woensdag          10.00 PumpBalance

Donderdag         17.00 BodyBalance

Meld je aan via de Sportivity ap, het rooster kan wijzigen, deze zie je dan in de Sportivity app. De koffiecorner is gesloten. Kom en vertrek met een mondkapje op. Samen zorgen we zo voor een veilige omgeving. Heb je vragen mail dan naar info@nieuwgroenendaal.nl of bel met 023 7600600. Veel plezier en blijf in beweging.

Sportieve groeten,

Team Nieuw Groenendaal

 

aanmelden

Het laatste nieuws volgen? Meld u hieronder aan voor onze nieuwsbrief.

Partners

Wij zijn o.a. aangesloten bij: