Sportfysiotherapie Heemstede

Je bent hier: Home Fysiotherapie / sportfysiotherapie

Nieuw Groenendaal is de sportfysiotherapie praktijk van Heemstede. Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van fysiotherapie, revalidatie en fitness. Bij ons kun je terecht voor alle sportletsel, behandelingen, preventie en voorlichting. Wij maken gebruik van de meest recente behandelmethodes en modernste technieken.

Sportfysiotherapie Heemstede

Nieuw GROENENDAAL Sportfysiotherapie

Sportfysiotherapie Nieuw Groenendaal richt zich op preventie, voorlichting en behandeling van sportblessures. Onze gespecialiseerde sportfysiotherapeuten weten wat er in het lichaam gebeurt tijdens het sporten en hoe je geblesseerd kunt raken. Naast fanatieke sporters behandelt de sportfysiotherapeut ook kwetsbare doelgroepen zoals ouderen en kinderen, bij wie sport wordt ingezet als onderdeel van de therapie. Onze sportfysiotherapeuten, Eva de Jong, Kim van ’t Hoff en Rob Oskam helpen je graag verder.

Sport fysiotherapeutische technieken

Bij sportfysiotherapie Nieuw Groenendaal in Heemstede gebruiken wij de modernste technieken zoals echografie, dry needling, medical taping, orthoxpert, phystrac, game ready, hardloopanalyses en podologie.

Sportfysiotherapie Heemstede

Waarom sportfysiotherapie bij Nieuw GROENENDAAL?

• Gespecialiseerde, geregistreerde sportfysiotherapeuten
• Meer dan 20 jaar ervaring
• Moderne sport en revalidatie zalen
• Hydrotherapie
• Contracten met alle zorgverzekeraars
• Moderne oefenapparatuur
• Alle specialisaties onder 1 dank
• Samenwerking tussen specialisaties
• Doorverwijzing tussen specialisten mogelijk
• Modernste technieken zoals echografie en dry needling
• Airconditioning in revalidatiezalen
• Digitale thuis revalidatie programma’s
• Fitness en groepslessen
• Samenwerking met onze sportafdeling
• Fysiosport lessen zoals RugFit en AquaFit

Nieuw GROENENDAAL sportfysiotherapie is een Pluspraktijk en voldoet niet alleen aan alle kwaliteitseisen van de eigen beroepsvereniging, maar gaat een stapje verder. Met aanvullende programma’s en het inzichtelijk maken van de kwaliteit. Onze fysiotherapie praktijk heeft contracten met alle zorgverzekeraars.

Meer informatie over sportfysiotherapie

 

BUITENSPORT ROOSTER

 

FITNESS

Wij hebben de tent weer opgezet en de buitengym ingericht. Je vindt hier fitnessmaterialen zoals spinning bikes, gewichten, matjes, bosus, wellnessballen, bankjes en een roeier. De buitengym is open van 08.00-21.00 uur (vanaf 31 maart).

 FITNESS CIRCUITS

Dit zijn korte intensieve fitnesslessen van 30 minuten waarbij je werkt aan je kracht, uithoudingsvermogen en balans. Er wordt o.a. gewerkt met gewichten, ballen, elastieken en steps. Al je spieren komen hierbij aan de beurt. Deze lessen vinden dagelijks plaats op de parkeerplaats naast Nieuw Groenendaal.

Lestijden maandag t/m vrijdag tussen 09.30 en 19.30 uur

Lestijden zaterdag t/m zondag tussen 09.30 en 12.30 uur

POWER WALK

Dit is een intensieve wandelvorm waarbij je heel veel stappen zet, actief je armen gebruikt en  krachtoefeningen worden gedaan met materialen uit de natuur.  De lessen starten op de parkeerplaats van het Groenendaals Bos (naast het restaurant).

Lestijden woensdag en vrijdag om 09.00 uur.

NORDIC WALKING

Dit is een wandelend langlaufen met gebruik van nordic poles. De nordic walking techniek zorgt ervoor dat je 90% van al je spieren activeert. Er is aandacht voor techniek en conditie. Er zijn nordic walking stokken beschikbaar. De lessen starten op de parkeerplaats van het Groenendaals Bos (naast het restaurant) onder leiding van Rutger.

Lestijden dinsdag en donderdag om 11.30 uur.

SPORTIEF WANDELEN

Een actieve wandelvorm waarbij inspanning en gezelligheid wordt gecombineerd. Een fijne wandeltraining in de heerlijke  buitenlucht. De lessen starten op de parkeerplaats van het Groenendaals Bos (naast het restaurant).

Lestijden maandag,dinsdag en donderdag om 09.00 uur.

BOOTCAMP

De trainingen bestaan intervaltraining en fitnessoefeningen. De ideale work-out om je sterk, strak, slank en energiek te laten voelen. Er wordt gebruikt gemaakt van fitnessmaterialen. 

Lestijden woensdag 09.00 uur, zondag 09.00 uur en 10.00 uur.

HIIT

 HIT is een intensieve intervaltraining van 30 minuten met gebruik van eigen lichaamsgewicht. Je verbetert snel je uithoudingsvermogen, snelheid en kracht Je kunt hierbij denken aan sprongvormen, burpees en pushups.

Lestijd zondag 11.00 uur. 

EASYFIT

Lestijden dinsdag en donderdag 11.30 uur (vanaf 13 april)

BODYSHAPE

Lestijd maandag 09.00 uur parkeerplaats Nieuw Groenendaal (vanaf 12 april)

WIELREN TRAINING

Lestijd woensdag 07.30 uur start parkeerplaats Nieuw Groenendaal (vanaf 14 april)

ONLINE LESROOSTER

ZOOM

Maandag            10.00 Pilates                   19.15 BodyBalance         20.15 BodyPump

Dinsdag              19.30 Yoga

Woensdag          10.00 PumpBalance

Donderdag         17.00 BodyBalance

Zondag                10.00 Pilates

Meld je aan via de Sportivity ap, het rooster kan wijzigen, deze zie je dan in de Sportivity app. De koffiecorner is gesloten. Kom en vertrek met een mondkapje op. Samen zorgen we zo voor een veilige omgeving. Heb je vragen mail dan naar info@nieuwgroenendaal.nl of bel met 023 7600600. Veel plezier en blijf in beweging.

Sportieve groeten,

Team Nieuw Groenendaal

 

aanmelden

Het laatste nieuws volgen? Meld u hieronder aan voor onze nieuwsbrief.

Partners

Wij zijn o.a. aangesloten bij: