Fitness

Strandyoga voor het Parkinson Fonds

Parkinson is de snelst groeiende hersenziekte ter wereld. Parkinson is een meedogenloze ziekte die levens voor goed ingrijpend verandert. Het aantal mensen met Parkinson zal, als we niets doen, binnen nu en 2040 met 56% toenemen. Maar er is hoop. Door meer onderzoek Parkinson kunnen afremmen, ooit genezen en voorkomen. Daarom komt Annemarie nú in actie. 

Doe mee met haar yogales ‘Flow on the Beach’ en steun hiermee het Parkinson Fonds. Annemarie is een top yogadocente met een grote passie voor haar medemens en het goede doel. Vanaf 9 mei staat zij iedere donderdagochtend om 9:00 uur op het strand klaar om jou een fantastische yogales te geven. De les bestaat uit yoga routines, mindfulness en ademhalingsoefeningen. En voel je vrij om een dip te nemen in de zee, omdat je daar zo van opknapt.  Met deelname aan deze heerlijk ontspannen workout voor jezelf steun je het Parkinson Fonds. 

De lessen zijn op het strand bij strandtent Tijn Akersloot, Boulevard Paulus Loot 1,2042 AD Zandvoort. De bijdrage is €12,- per les. De totale opbrengst van de lessen gaat naar ‘Kom in actie voor Parkinson’. Meer informatie en inschrijven kun je vinden op: 

Flow on the Beach/ kom in actie voor Parkinson / FLOW on the Beach/ kom in actie voor Parkinson! | Slow Down And Breathe

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Conditie verbeteren? Timing is alles

Het doel van veel sporters is conditieverbetering. Iedereen wil sterker en fitter worden met meer…

3 weken ago

Extra AquaFit les

Tot de zomervakantie van 2024 hebben wij extra ruimte gekregen van het zwembad en kunnen…

3 weken ago

Wat is de Nutri-Score?

De Nutri-Score is een voedselkeuzelogo van de overheid. Het geeft producten op basis van hun…

3 weken ago

Wat is een beroerte?

Bij een beroerte is er schade aan een deel van je hersenen doordat een deel…

3 weken ago

Heb je last van je achillespees?

Een achillespeesblessure ontstaat door overbelasting van de achillespees. Bij een achillespeesblessure voel je een paar…

3 weken ago

Steun Bianca!

Bianca van de Brink heeft MS en wordt al heel lang begeleid door onze fysiotherapeuten.…

3 weken ago