023 7 600 600 info@nieuwgroenendaal.nl

Parkinson is de snelst groeiende hersenziekte ter wereld. Parkinson is een meedogenloze ziekte die levens voor goed ingrijpend verandert. Het aantal mensen met Parkinson zal, als we niets doen, binnen nu en 2040 met 56% toenemen. Maar er is hoop. Door meer onderzoek Parkinson kunnen afremmen, ooit genezen en voorkomen. Daarom komt Annemarie nú in actie. 

Doe mee met haar yogales ‘Flow on the Beach’ en steun hiermee het Parkinson Fonds. Annemarie is een top yogadocente met een grote passie voor haar medemens en het goede doel. Vanaf 9 mei staat zij iedere donderdagochtend om 9:00 uur op het strand klaar om jou een fantastische yogales te geven. De les bestaat uit yoga routines, mindfulness en ademhalingsoefeningen. En voel je vrij om een dip te nemen in de zee, omdat je daar zo van opknapt.  Met deelname aan deze heerlijk ontspannen workout voor jezelf steun je het Parkinson Fonds. 

De lessen zijn op het strand bij strandtent Tijn Akersloot, Boulevard Paulus Loot 1,2042 AD Zandvoort. De bijdrage is €12,- per les. De totale opbrengst van de lessen gaat naar ‘Kom in actie voor Parkinson’. Meer informatie en inschrijven kun je vinden op: 

Flow on the Beach/ kom in actie voor Parkinson / FLOW on the Beach/ kom in actie voor Parkinson! | Slow Down And Breathe