Sportrevalidatie Heemstede

Je bent hier: Home Fysiotherapie / Revalidatie / sportrevalidatie

Heb je een blessure en wil je zo snel mogelijk weer sporten? Wij bij Nieuw GROENENDAAL kunnen je snel en efficiënt helpen. Wij hebben meer dan 20 jaar sportrevalidatie ervaring. Bij ons kun je terecht voor de behandeling van alle sportletsels. Wij maken gebruik van de meest recente behandelmethodes zoals echografie, dry needling, en medical taping.

Sportrevalidatie na een blessure of operatie

Sportrevalidatie richt zich op fysiotherapie bij (top)sporters. Dit kan een revalidatie van een blessure zijn die je hebt opgelopen tijdens het sporten. Maar een sportgerichte aanpak kan tevens zijn voor diegene die een topprestatie wil neerzetten en zich daarvoor wil voorbereiden. Ook kunnen wij je weer op jouw oude sportniveau helpen na je operatie zoals een voorste kruisband operatie, meniscusingreep of een andere operatie.

Onze sportfysiotherapeuten zijn zelf sporters en begrijpen uitstekend wat er komt kijken bij het sporten en wat heb voor jou betekent. Als ervaringsdeskundigen in de sport bekijken wij je persoonlijke situatie en streven we naar het bereiken van het herstel binnen de gestelde termijn. Daar waar nodig gebruiken wij onze innovatieve apparatuur zoals echografie, game ready en shockwave. Verder kunnen wij specialisaties inzetten zoals dry needling, medical taping en podologie om jou weer snel fit en in vorm te krijgen. Sport is onze drijfveer.

Onze sportfysiotherapeuten, Eva de Jong, Kim van ’t Hoff en Rob Oskam helpen je graag weer op niveau te komen.

Waarom sportrevalidatie bij Nieuw GROENENDAAL?

 Gespecialiseerde, geregistreerde sportfysiotherapeuten
 Moderne sport- en revalidatiezalen
 Hydrotherapie
 Contracten met alle zorgverzekeraars
 Moderne oefenapparatuur
 Alle specialisaties onder 1 dak
 Samenwerking tussen specialisaties
 Modernste technieken zoals echografie en dry needling
 Digitale thuis revalidatie programma’s
 Samenwerking met onze sportafdeling

Wij zijn een Pluspraktijk en voldoen aan alle kwaliteitseisen van onze beroepsvereniging en gaan zelfs nog een stapje verder. Met aanvullende programma’s en het inzichtelijk maken van de kwaliteit. Onze fysiotherapie praktijk heeft contracten met alle zorgverzekeraars.

Meer informatie over sportrevalidatie

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Partners

Wij zijn o.a. aangesloten bij: