023 7 600 600 info@nieuwgroenendaal.nl

Op 1 september 2023 is het precies 20 jaar geleden dat Nieuw Groenendaal haar deuren opende!

Komend vanuit een kleine locatie bij het zwembad, zijn we snel in het nieuwe pand gegroeid en zijn veel collega’s ons team komen versterken en heeft onze klantenkring zich snel uitgebouwd. Daarmee zijn we een stabiel centrum geworden voor fysiotherapie en fitness met een sterke positie in de regio.

In al die jaren zijn er ook wat zichtbare en onzichtbare crises gepasseerd, maar wij zijn met elkaar in staat geweest om deze het hoofd te bieden en onze dienstverlening op peil te houden. Inmiddels zijn wij onderdeel geworden van FysioGroep Nederland met vestigingen door heel Nederland. Ook in onze regio zijn meerdere FGN-praktijken, waarmee we door samenwerking onze positie verder kunnen versterken.

Een aantal klanten sport al 20 jaar bij ons en sommigen zelfs al langer. Dat geeft ons de grootste voldoening en we zijn jullie dankbaar voor het in ons gestelde vertrouwen. Een grote trouwe groep die week in, week uit bij ons aan hun gezondheid komt werken, vaak zelfstandig of met een trainer, soms met behulp van een fysiotherapeut als dat nodig is. Deze combinatie bepaalt onze kracht en maakt ons uniek.

Wie jarig is trakteert en de komende weken kunnen jullie enige attenties tegemoet zien. Wij hopen met elkaar nog lang aan ieders gezondheid te kunnen werken en waar dat nodig is helpen we graag een handje!