023 7 600 600 info@nieuwgroenendaal.nl

Wij zijn nu een maand onderweg met het nieuwe ledensysteem en onze eigen Nieuw Groenendaal app. Voor een groot gedeelte zijn wij tevreden, maar al werkende kom je altijd achter enkele uitdagingen en ontvingen wij zeer welkome tips. Hieronder tref je een aantal punten die wij veranderd hebben of anders werken in de app.

Ben je net te laat met inschrijven maar sta je als eerste op de wachtlijst voor een les? Het systeem schrijft je dan gelijk in bij het uitvallen van een andere deelnemer. Hier krijg je uiteraard bericht over. Als je een les in de groepslesomgeving aanklikt, dan verschijnt nu ook een lesomschrijving van de betreffende les.  Om het inschrijfportaal leesbaarder te maken, kun je kiezen om bij de instellingen de “Dark mode” te activeren. De achtergrond wordt dan zwart waardoor de letters en cijfers meer oplichten.

Wachtwoord vergeten?
Vraag dan een medewerker van de receptie of een trainer naar nieuwe inloggegevens. Het wijzigen van je wachtwoord kan trouwens ook heel simpel. Open het menu –> klik op mijn profiel –> klik op bekijk jouw gegevens –> Scroll naar wijzig wachtwoord, voer een nieuw wachtwoord in en Klik op wijzigingen doorvoeren

Maatregel niet afzeggen
Omdat wij regelmatig te horen krijgen dat een deel van de ingeschreven leden niet op komt dagen bij de les, zijn wij helaas genoodzaakt om hier een aantal maatregelen voor te treffen. Dat doen wij liever niet, maar na herhaaldelijk aangeven via de nieuwsbrieven en in de lessen, kan het niet anders. De lessen zitten momenteel heel erg vol en het wel inschrijven voor een les, maar het niet op komen dagen zorgt voor irritaties bij de medesporters.

Hoe gaan wij dit doen?
Alle leden hebben na het inschrijven een aantal punten in het systeem. Schrijf je je in en kom je zonder aan te geven niet opdagen, dan gaat er een punt van de kaart af. Uiteraard gebeurt er dan nog niets. Het kan namelijk altijd gebeuren dat er iets tussenkomt. Niks aan de hand, je hebt namelijk meerdere punten. Gebeurt het toch herhaaldelijk dat je niet op komt dagen, dan zal er na 3 keer een “blokkade” op je inschrijfportaal komen. Kom je gewoon opdagen voor de les waarvoor je ingeschreven bent, zal er niks aan deze punten veranderen.

Niet reserveren tijdens de les!
Wij willen graag iedereen verzoeken om niet tijdens de les de telefoon te pakken om een les te reserveren. Dit is erg storend voor de les en de lesgever. Zo kunnen andere leden ook eens meedoen. Variatie in beweging en lessen is trouwens ook heel goed voor je lijf.