023 7 600 600 info@nieuwgroenendaal.nl

In deze persoonlijke rubriek stelt een collega zich aan je voor. Niet alleen op het gebied van zijn of haar specialismes maar ook op een wat meer persoonlijker vlak. Zo leer je de mens achter de professional kennen. In deze aflevering stelt Dominic Biesbrouck zich voor. Dominic is onze nieuwe fitness instructeur als vervanger van Ingrid. Je kunt hem vinden in de fitnesszaal op dinsdag en donderdag.

Ik ben Dominic Biesbrouck, 25 jaar en geboren en getogen in Haarlem. En sinds 1 juni ben ik begonnen als groepsles- en fitness instructeur bij Nieuw Groenendaal.

Van jongs af aan ben ik al bezig met sport. Ik heb 10 jaar lang op amateurniveau gevoetbald en als gevolg van langdurige blessures ben ik daar mee gestopt. Ik wilde heel graag blijven sporten en ben mij daarom gaan oriënteren in allerlei verschillende sporten en kwam ik erachter dat ik fitness heel leuk vind. Ik zoek graag naar persoonlijke uitdagingen en wil graag mijn grenzen verleggen en dat kan ik kwijt in de fitness.

Muziek
Naast de fitness ligt mijn passie bij het produceren en draaien van muziek. Tijdens mijn middelbare schoolperiode ben ik in aanraking gekomen met het draaien van muziek en begon ik met optreden op schoolfeesten en jongerenfeesten. Dat breidde zich al snel uit naar clubs en festivals, waardoor ik besloot om na het behalen van mijn HAVO-diploma door te gaan in de muziek. Een aantal jaar later ben ik ook begonnen met het produceren van muziek.

Sport
Sinds begin vorig jaar was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ik ben om mij heen gaan kijken en ik raakte al snel in gesprek met een aantal fitness instructeurs. Dat heeft mij aan het denken gezet en hoe meer ik hierover na dacht hoe enthousiaster ik werd. Ik wilde de uitdaging aan gaan en ben daarom spontaan de Fitness Trainer opleiding aan de AALO gaan volgen. Tijdens die opleiding heb ik mijn stage gelopen bij HealthTime in Haarlem. Door HealthTime ben ik in contact gekomen met Nieuw Groenendaal en ga graag dit nieuwe avontuur aan!

Begeleiden
Sport heb ik altijd leuk gevonden en de ontwikkeling van de mens heel interessant. Ik hou van persoonlijke doelstellingen en uitdagingen en wil graag mensen daarbij begeleiden en ondersteunen om dat op een verantwoorde manier te kunnen behalen.

Ik hoop jullie allemaal snel te zien in de fitness.

Sportieve groet,

Dominic