023 7 600 600 info@nieuwgroenendaal.nl

In deze persoonlijke rubriek stelt een collega zich aan je voor. Niet alleen op het gebied van zijn of haar specialismes maar ook op een wat meer persoonlijker vlak. Zo leer je de mens achter de professional kennen.  In deze aflevering onze nieuwe fitnessmanager Ewout Bos. 

Beste leden van Nieuw Groenendaal,

Hierbij stel ik mij graag officieel voor via de nieuwsbrief. Ik ben Ewout Bos en per 1 oktober de nieuwe fitnessmanager van Nieuw Groenendaal. De afgelopen periode heb ik voornamelijk achter de schermen gewerkt en vooral veel meegekeken met Onno. Dat was een leerzame periode en gaf mij veel inzicht in dit dynamische bedrijf. 

Naast mijn nieuwe functie heb ik in Haarlem de fitnesslocatie “HealthTime” onder mijn hoede. HealthTime is het sportbroertje van FysioExpert en valt dus net als Nieuw Groenendaal onder dezelfde eigenaar Fysio Groep Nederland.

Je verwacht het niet, maar ik heb ook nog een privéleven en deel deze samen met mijn vriendin Nathalie en 8 jaar oude dochter Puk. Wij wonen zeer fijn tussen de bollenvelden in De Zilk en op loopafstand van de duinen. Daarnaast vind ik het heerlijk om dagelijks te fitnessen en speel ook nog oude mannen honkbal bij de buren van RCH. Vergeleken met mijn hoofdklasse periode een stuk minder fanatiek.

Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten.

Tot ziens bij Nieuw Groenendaal,

Ewout Bos