023 7 600 600 info@nieuwgroenendaal.nl

In deze persoonlijke rubriek stelt een collega zich aan je voor. Niet alleen op het gebied van zijn of haar specialismes maar ook op een wat meer persoonlijker vlak. Zo leer je de mens achter de professional kennen. In deze aflevering stelt Patrick de Leeuw zich voor. Patrick is nieuw bij ons en gezien zijn lengte een niet te missen persoon op onze fitness afdeling.

  • Wat is jouw functie binnen Nieuw Groenendaal?

Ik loop stage bij Nieuw Groenendaal op de fitness afdeling en wordt opgeleid tot allround fitness instructeur. Ik studeer HBO Sportkunde aan de Hogeschool in Haarlem.

  • Wat is jouw expertise in je vak?

Ik denk niet dat ik al een expertise heb in dit vak omdat ik dit nog niet zo lang bezig ben. Naar mijn mening komt expertise met ervaring. Ik specialiseer mij wel in kracht, spieropbouw en sport specifieke training.

  • Waarom heb je voor dit vak gekozen?

Ik vind het leuk om met mensen bezig te zijn en te kunnen helpen. Ik geniet ervan als mensen hun best doen of progressie maken. Daar haal ik energie uit. Ik heb dit vak gekozen omdat ik fitness zelf erg leuk vind om te doen.

  • Hoe lang werk je bij Nieuw Groenendaal?

Ik ben hier op 1 februari begonnen bij Nieuw Groenendaal. Mijn stage loopt tot eind juni. Hierna ga ik verder bij Nieuw Groenendaal als zelfstandig instructeur.

  • Wat doe je in het weekend en wat zijn je hobby’s?

Ik heb op zaterdag een voetbalwedstrijd en vaak in de avond een feestje. Op zondag probeer ik te ontspannen om zo weer uitgerust de week te kunnen. Beginnen. Mijn hobby’s zijn voetballen, fitness, met vrienden afspreken, uitgaan en festivals bezoeken.