023 7 600 600 info@nieuwgroenendaal.nl

In deze persoonlijke rubriek stelt een collega zich aan je voor. Niet alleen op het gebied van zijn of haar specialismes maar ook op een wat meer persoonlijker vlak. Zo leer je de mens achter de professional kennen. In deze editie stelt Xennia zich aan je voor. 

Pilates
Mijn naam is Xennia en ik werk al 10 jaar voor Nieuw Groenendaal als Pilates docente. Daarnaast begeleid ik de Power walk op woensdagochtend. Sinds een maand ben ik ook werkzaam als oproepkracht achter de receptie, ook superleuk. In al die jaren lesgeven is het nog nooit voorgekomen dat ik geen zin had om les te geven. De mix aan leuke, verschillende en zeer enthousiaste mensen die allemaal hun best doen om fijn met de les mee te doen, motiveert mij elke keer weer om dit werk met veel plezier te doen. Het is mooi om te zien hoe mensen tevreden en blij de les uit wandelen. Heel belangrijk om te weten is dat veel mensen in zijn algemeenheid er baat bij hebben om Pilates lessen te volgen. 

Bindweefselmassages
Naast mijn lesgeven en receptiewerk geef ik ook bindweefselmassages en voedingsadviezen. In de weekenden vind ik het heerlijk om veel tijd met mijn gezin en hond door te brengen of lekker uit eten te gaan met vrienden. Op zondag – vaste prik – loop ik altijd een rondje hard. Ik ben veel bezig met een gezonde levensstijl maar soms komt het voor dat de andere kant naar boven komt. Ik hou namelijk ook van feestjes en dansen. Als ik eenmaal op de dansvloer sta, krijg je mij er niet meer af.😊