023 7 600 600 info@nieuwgroenendaal.nl

Chronische pijn revalidatie Heemstede

Je bent hier: Home Fysiotherapie / Revalidatie / chronsiche pijn revalidatie

Nieuw GROENENDAAL is de chronische pijn praktijk van Heemstede. Wij zijn aangesloten bij het landelijke netwerk OCA en wij bieden een multidisciplinaire aanpak van chronische pijn waarbij revalidatie arts, psycholoog en fysiotherapeut nauw samenwerken.

Chronische pijn revalidatie Heemstede

Kampt u met pijn bij bewegen (schouder, rug, heup of knieklachten en andere problemen aan pezen, spieren en gewrichten), psychologische of lichamelijke gevolgen na een ernstige ziekte, onverklaarbare klachten zoals whiplash, RSI, chronische vermoeid of fibromyalgie, stressklachten, burn-out, rouwverwerking of chronische klachten als gevolg van reuma of osteoporose?

Wij kunnen u helpen met een chronisch pijnprogramma waarbij u (indien nodig) thuis, op de werkplek, online en in ons centrum wordt begeleidt. Training wordt gecombineerd met gesprekken met onze psycholoog en een revalidatiearts. Dit alles om uw persoonlijke gezondheidsdoel te bereiken.

Fitness revalidatie ouderen

Waarom chronische pijn revalidatie bij Nieuw GROENENDAAL?

 Patiënt staat centraal
 Landelijk netwerk OCA
 Samenwerking fysiotherapeut, psycholoog en revalidatie arts
 Meer dan 20 jaar ervaring
 Moderne sport en revalidatie zalen
 Contracten met alle zorgverzekeraars
 Moderne oefenapparatuur
 Alle specialisaties onder 1 dank
 Samenwerking tussen specialisaties
 Doorverwijzing tussen specialisten mogelijk
 Airconditioning in revalidatiezalen
 Digitale thuis revalidatie programma’s
 Fitness en groepslessen
 Samenwerking met onze sportafdeling
 Hydrotherapie

Meer informatie over OCA kunt u krijgen bij Christel Deen of Inger Magraff. Of maak een afspraak bij de receptie voor een intakegesprek.

Nieuw GROENENDAAL fysiotherapie is een Pluspraktijk en voldoet niet alleen aan alle kwaliteitseisen van de eigen beroepsvereniging, maar gaat een stapje verder. Met aanvullende programma’s en het inzichtelijk maken van de kwaliteit. Onze fysiotherapie praktijk heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Nieuw GROENENDAAL fysiotherapie volgt de Algemene Voorwaarden en Klachtenregeling van het KNGF.

[cpp_form id=”12722″]

Partners

Wij zijn o.a. aangesloten bij: